Μετά τις CC Creams, ήρθε το CC Water!

Η νέα γενιά των CC creams είναι ακόμα πιο ελαφριά αλλά πάντα με αυτό το διάφανο, φυσικό φινίρισμα που έκανε αυτή την κατηγορία τόσο δημοφιλή στις beauty addicts.

Μιλάμε για το CC Water του Κορεάτικου skincare brand, Erborian, που ήδη έχει στην γκάμα του μια σειρά από πραγματικά εξαιρετικές BB και CC creams. Σχεδιασμένο για τις γυναίκες που αναζητούν σούπερ ελαφριές, δροσερές υφές, το CC Water

έχει gel υφή μέσα στην οποία αιωρούνται pigments σε μικροσφαιρίδια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Erborian (@erborian)

Μόλις έρθουν σε επαφή με την επιδερμίδα, αυτά τα μικροσφαιρίδια απελευθερώνουν μια ελαφριά, διάφανη κάλυψη ενώ την ίδια στιγμή η σούπερ δροσερή, κυριολεκτικά σαν νερό, φόρμουλα απορροφάται από την επιδερμίδα σε χρόνο dt.

Το CC Water είναι εμπλουτισμένο με Centella Asiatica, το δημοφιλές, Κορεάτικο super ingredient που καταπραύνει και εξισορροπεί την επιδερμίδα ενώ καταπολεμά τα σημάδια πρόωρης γήρανσης, καθώς και Υαλουρονικό οξύ 100% φυσικής προέλευσης και Γλυκερίνη για εντατική ενυδάτωση. Έτσι, με μια κίνηση, τελειοποιεί την επιδερμίδα, την περιποιείται και αφήνει μια πρωτοφανή, απολαυστική εμπειρία στις αισθήσεις.

Τα προϊόντα Erborian θα τα βρείτε αποκλειστικά στο www.sephora.gr

Πηγή φωτό: Instagram/Erborian

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Μάθαμε την τέλεια συνταγή για χαλαρωτικό μπάνιο!

DIY: Φτιάξε την αγαπημένη μάσκα προσώπου της Priyanka Chopra!

Halle Berry: Τι κάνει και μένει αγέραστη;

Keywords
Τυχαία Θέματα