«Μένω σε 4 σπίτια, δεν θυμάμαι που έχω το κάθε πράγμα, ανοίγω ψαλίδια για να τα βρω»

Αποκλειστική συνέντευξη στο Πρωινό παραχώρησε η Ρίκα Διαλυνά, η οποία μίλησε για το πόσο έχει αλλάξει η ζωή της τα τελευταία χρόνια, εκμστηρευόμενη την ανάγκη της να αλλάξει σπίτι, αλλά και πως κατέληξε τελικά να μένει σε τέσσερα!

«Η ζωή μου εδώ και 3,5 χρόνια άλλαξε πάρα πολύ. Δεν μπορούσα να συνεχίσω να ζω όπως ζούσα. Άλλαξε η διάθεσή μου, άλλαξαν τα πάντα. Ήθελα να αλλάξω σπίτι. Δεν μου άρεσαν πια ούτε τα μεγάλα, ούτε τα φανταχτερά. Μου αρέσουν τα πιο απλά πράγματα τώρα. Έφυγα από ένα πολύ μεγάλο σπίτι, ήρθα εδώ στο κέντρο σε ένα πολύ μικρότερο, αλλά δεν έχω μείνει ακόμα. Το καλοκαίρι

μου το πέρασα στο Πόρτο Ύδρα που λατρεύω και μετά είχα και το άλλο μου σπίτι στην Κρήτη. Τώρα μένω σε 4 σπίτια στην ουσία. Δεν θυμάμαι πια που έχω το κάθε μου πράγμα. Κι αυτό με κουράζει. Για να βρω κάτι ανοίγω ψαλίδια ή καρφώνω καρφίτσες», ανέφερε η ηθοποιός, η οποία αποκάλυψε πως τα αμέτρητα ρούχα που είχε την «έπνιγαν» τόσο που κάποτε πήγε σε μέντιουμ και … «το είδε».

«Έχω δώσει πάρα πολλά ρούχα. Είχα πάει σε μέντιουμ, υπνωτίστηκε και ήταν σαν να άκουγα τη φωνή μου που έλεγε «Ρούχα, ρούχα, ρούχα». Αυτά τα ρούχα δεν τελειώνουν, αν σας πω ότι ήταν 2000 δεν θα το πιστέψετε.

Δεν βλέπω τις ταινίες μου, γιατί μετά δεν θέλω να βλέπω τον εαυτό μου όπως είναι σήμερα. Δεν είναι πως με ενοχλεί η ηλικία, με ενοχλεί το φινάλε. Δεν με ενοχλεί που γράφουν για την ηλικία μου, γιατί έχουν γράψει τόσες πολλές ηλικίες που συνήθισα. Την ηλικία μου δεν την έχουν πετύχει ακόμα. Όποιος τη βρει θα πάρει χρυσό ωρολόγιο.»

Δείτε όσα αποκάλυψε η Ρίκα Διαλυνά στο Πρω1νό:

Διαβάστε ακόμα: 

Στον «πάγο» η δεύτερη εκπομπή του Άκη Πετρετζίκη στον Alpha

Νίκος Κοκλώνης αποκλειστικά στο Πρω1νό: «Στο J2US θα υπάρχει και μια γυναίκα πολιτικός»

Η εξομολόγηση του Βλαδίμηρου στο Big Brother: «Είμαι παρθένος. Έχω κάνει μόνο δύο σχέσεις και…»

Keywords
Τυχαία Θέματα