Τα 10+1 κομμάτια που ΠΡΕΠΕΙ να υπάρχουν στην γκαρνταρόμπα σου αυτή τη σεζόν

Όλα τα basic κομμάτια που πρέπει να έχεις στην γκαρνταρόμπα σου για να ζήσεις το πιο stylish φθινόπωρο της ζωής σου, θα τα βρεις παρακάτω! Συγκεντρώσαμε λοιπόν όλα αυτά που χρειάζεσαι για να κάνεις ωραίους συνδυασμούς και να δημιουργήσεις κομψά outfits.

#1. To μάλλινο φόρεμα θα είναι ένα από τα πιο hot κομμάτια του φθινοπώρου. Ψάξε στην ντουλάπα σου και βρες αν έχεις μερικά πλεκτά φορέματα. Αν όχι, πίστεψέ μας αξίζει να επενδύσεις λίγα χρήματα στο απόλυτο φόρεμα της σεζόν.

#2. Το δερμάτινο jacket ή blazer λογικά

ίσως υπάρχει ήδη στην γκαρνταρόμπα σου από προηγούμενες σεζόν.

#3. Τα γιλέκα αποκτούν πρωταγωνιστικό χαρακτήρα και μας αρέσουν τόσο μα τόσο πολύ! Αν δεν έχεις ήδη ένα ψάξε στην γκαρνταρόμπα του συντρόφου σου ή του μπαμπά σου και σίγουρα θα ανακαλύψεις ένα.

#4. Το καφέ πουλοβεράκι που ίσως έχει καταχωνιασμένο σε κάποιο συρτάρι πρέπει φέτος να μπει σε περίοπτη θέση.

#5. Φόρεσε το blazer που είχες αγοράσει πέρυσι με ένα πουκάμισο με Peter Pan Collar και είσαι έτοιμη για super stylish εμφανίσεις.

#6. Οι πλισέ φούστες γίνονται και πάλι must!

#7. Όπως θα έχεις προσέξει και στα social media φέτος αγαπάμε πολύ τις αλυσίδες.

#8. Οι καμπαρντίνες γίνονται το αγαπημένο μας φθινοπωρινό πανωφόρι και αυτά τα νέα είναι πολύ ευχάριστα για όλες μας έχουμε μια καμπαρντίνα στην ντουλάπα μας.

#9. Τα baggy παντελόνια γραφείου ή τα τζιν baggy παντελόνια είναι huge τάση.

#10. Επένδυσε σε ένα παντελόνι γραφείου που θα φορέσεις από το πρωί ως το βράδυ.

#11. Μην ξεχνάς να βάλεις όσο το δυνατόν περισσότερο (vegan) δέρμα στη φθινοπωρινή σου γκαρνταρόμπα. Θα σε βοηθήσει να κάνεις απεριόριστες εμφανίσεις που θα είναι στιλάτες και cool.

Διαβάστε ακόμα: Street Fashion: Τι φοράνε στους δρόμους των μητροπόλεων της μόδας οι πιο stylish γυναίκες αυτή τη στιγμή

Τα φθινοπωρινά jackets που αξίζει να προσθέσεις στην γκαρνταρόμπα σου τώρα!

Chiara Ferragni: Η διασημότερη influencer μας δείχνει τα 6 trends που λατρεύει αυτό το Φθινόπωρο!

Keywords
Τυχαία Θέματα