Μένετε σπίτι και φροντίζετε το δέρμα σας για να είστε το Καλοκαίρι κούκλες!

Μένετε σπίτι κι αυτό μπορεί να γίνει μια μοναδική ευκαιρία για ανανέωση. Το μόνο που χρειάζεται είναι να υιοθετήσετε έξυπνες καθημερινές συνήθειες και παράλληλα έναν ολιστικό τρόπο ζωή που θα  προσφέρει ταυτόχρονη τόνωση του μυαλού και του σώματος. Για το δεύτερο, φροντίζει τοbioten.

Όσο αφορά την κυτταρίτιδα και τη χαλάρωση εμείς σας έχουμε την καλύτερη λύση: Πρόκειται για τις σειρές εξειδικευμένων προϊόντων του bioten, Bodyshape και Cellufight που θα σας χαρίσουν ένα σφικτό σώμα. 

Είτε ανήκετε σε αυτές που γυμνάζονται

συστηματικά, είτε προσπαθείτε να ακολουθήσετε έναν πιο ισορροπημένο τρόπο ζωής, η συστηματική περιποίηση της επιδερμίδας είναι το απαραίτητο βήμα για ορατή βελτίωση της σιλουέτας.

Οι σειρές Bodyshape και Cellufight από το bioten αποτελούνται από καινοτόμα προϊόντα με δραστικές φόρμουλες και ενεργά φυσικά συστατικά, που μεταμορφώνουν την επιδερμίδα, προσφέροντας λεία, σφριγηλή όψη, ενώ καταπολεμούν την κυτταρίτιδα και εξασφαλίζουν ορατή μείωση πόντων.

Η σειρά bioten Bodyshape αποτελείται από:

Gel κατά της Κυτταρίτιδας και την Κρέμα Ολικής Αναδόμησης,εμπλουτισμένα με το σύμπλεγμα LIPO-DETOX, το οποίο  δρα πολλαπλά ενάντια στην κυτταρίτιδα: Αποκαθιστά τη δομή του κολλαγόνου του δέρματος και αυξάνει την μικρο-κυκλοφορία και επιταχύνει την λιπολυτική δράση, μειώνοντας το λιπώδη ιστό.

BodyshapeSlim–No–GymAnticellulite Gel με υψηλή περιεκτικότητα από το βραβευμένο συστατικό ACTIGYM, που μιμείται την επίδραση της άσκησης αντοχής για τη βελτίωση του τόνου του σώματος

Bodyshape Bioactive Caffeine Gel, που δρα στοχευμένα ενάντια στην επίμονη κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος χάρη στο καινοτόμο συστατικό Coffee XL Slim Complex με βιοενεργή καφεΐνη και 100% φυσικό εκχύλισμα καφέ και

Γαλάκτωμα σώματος firming body lotion με πράσινο καφέ και Lipo-Detoxπου προσφέρει εντατική ενυδάτωση για την ανάκτηση της ελαστικότητας του δέρματος.

Η σειρά ολοκληρώνεται με το νέο bioten Bodyshape Slimming Spray. Η εφαρμογή γίνεται εύκολα και γρήγορα με λίγους απλούς ψεκασμούς, ενώ απορροφάται άμεσα, επιτρέποντας τη χρήση και απευθείας πριν το ντύσιμο, όταν ο χρόνος είναι περιορισμένος. Χάρη στο συστατικό FLAVOSLIM με 100% φυσικό & βιώσιμης καλλιέργειας εκχύλισμα περγαμόντου, αντιμετωπίζει αποτελεσματικά την κυτταρίτιδα, ενεργοποιώντας το μεταβολισμό και προλαμβάνοντας το σχηματισμό της, ενώ σμιλεύει ορατά το περίγραμμα του σώματος.

Διαβάστε ακόμη:

Αυτά τα πινέλα μακιγιάζ μπορούν να στολίσουν και την κουζίνα σας

Έλαιο καρύδας: Δείτε πως θα το χρησιμοποιήσετε σε μαλλιά και δέρμα!

Keywords
Τυχαία Θέματα