Μελίνα Νικολαΐδη: Γυμνάζεται με τον σύντροφό της -Το τρυφερό φιλί on camera

Μια πολύ όμορφη φάση της ζωή της διανύει η Μελίνα Νικολαΐδη, καθώς εδώ και αρκέτους μήνες είναι σε σχέση. Συγκεκριμένα, η 19χρονη κοπέλα διατηρεί δεσμό με τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη, ο οποίος είναι 34 ετών και εργάζεται ως γυμναστής.

Η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη σπουδάζει στο Λονδίνο και ταξιδεύει συχνά στην Ελλάδα προκείμενου να βρίσκεται κοντά στον εκλεκτό της καρδιάς της αλλά και στα μέλη της οικογένειάς της.

Η νεαρή κοπέλα και ο personal trainer περνούν αρκετό χρόνο μαζί και συνεχώς κάνουν κοινές αναρτήσεις στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media.

Το βίντεο της Μελίνας Νικολαΐδη από το γυμναστήριο του συντρόφου της

To τελευταίο διάστημα η Μελίνα Νικολαΐδη είναι πολύ ενεργή και στο Tik Tok, ενώ πρόσφατα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα βίντεο με στιγμιότυπα από την προπόνησή της στο γυμναστήριο του καλού της.

Μάλιστα, σε κάποιο σημείο βλέπουμε να εμφανίζεται στο πλάνο ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης και να της δίνει ένα τρυφερό φιλί.

Το σχετικό βίντεο προβλήθηκε το πρωί της Κυριακής (4/6) στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου στον ΣΚΑΪ.

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Τσολάκη για Λάμπρο Κωνσταντάρα: «Δηλώνει ότι μάλλον δεν θα είναι εδώ του χρόνου, κάτσε να δούμε αν θα είμαστε κι εμείς»

Πασχάλης Τσαρούχας: Άφησε άναυδη τη Χρηστίδου -«Σε 10 χρόνια από τώρα εύχομαι να μην…»

Καλομοίρα: Μιλάει πρώτη φορά για την κλοπή του πολυτελούς αυτοκινήτου του συζύγου της

Keywords
Τυχαία Θέματα