Λάουρα Νάργες -Χρήστος Σαντικάι: Αποκαλύφθηκε πότε παντρεύονται και βαφτίζουν τον γιο τους

Η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι πριν από μερικούς μήνες έγιναν γονείς και από τότε ζουν στιγμές απόλυτης ευτυχίας.  Το ζευγάρι έχει αφοσιωθεί στην ανατροφή του μωρού του, βιώνοντας πρωτόγνωρα συναισθήματα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κορύνας Μανταγάρη στην εφημερίδα Real News, ο τραγουδιστής και η ραδιοφωνική παραγωγός έχουν αποφασίσει να κάνουν τον θρησκευτικό γάμο τους μαζί με τη βάφτιση του γιου τους το Καλοκαίρι

του 2024. Όπως έχει γινεί γνωστό εδώ και αρκετό καιρό, ο μικρός θα πάρει το όνομα Αλέξανδρος.

Λίγους μήνες πριν φέρει στον κόσμο το μωράκι της, η Λάουρα Νάργες είχε βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και είχε μιλήσει για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

«Είχα υπερέμεση αλλά αρχίζω τώρα να το ξεπερνάω. Νόμιζα ότι θα πεθάνω! Αναρωτιόμουν συνέχεια “γιατί σε εμένα” και η επιστήμη δεν έχει αποδείξει ακόμα από που προέρχεται και από τι εξαρτάται. Μπορεί να είσαι έτσι καθ’ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Είχα απαγορεύσει να ακούω την πρόταση “κάνε υπομονή” και την πρόταση “έγκυος είσαι, τι να κάνουμε”. 

Νόμιζα ότι θα πεθάνω, μπήκα στο νοσοκομείο για να συνέλθω. Ο γυναικολόγος με έστειλε στον ομοιοπαθητικό μου και με έσωσε ο βελονισμός. Σταμάτησαν οι αναγούλες και ο πόνος στο στομάχι. Περάσαμε μία κόλαση με τον Χρήστο τους πρώτους μήνες. Ήταν δίπλα μου 100% και, μάλιστα, επηρεάστηκε και εκείνος πολύ σε αυτό. Έκλαιγα σε μία γωνία σαν μικρό μωρό. Έχω τρομερή εξάρτηση από τον Χρήστο, τον θέλω συνέχεια δίπλα μου, δεν αντέχω χωρίς εκείνον και επηρεάζεται και το δικό του το περιβάλλον», είχε πει χαρακτηριστικά η Λάουρα Νάργες

Διαβάστε επίσης:

«Αντιδρούσα βίαια όταν μου έκαναν κινήσεις σεξουαλικού περιεχομένου»

Ζέτα Μακρυπούλια: Ξέσπασε κατά γνωστής αεροπορικής εταιρείας – «Έχω ταξιδέψει σε όλη τη γη και δεν μου έχει συμβεί πουθενά αυτό»

Άννα Φόνσου: «Να παντρεύονται οι ομοφυλόφιλοι, με τα να υιοθετούν παιδιά έχω το πρόβλημα»

Keywords
Τυχαία Θέματα