Μελίνα Μακρή: Αποκάλυψε πού και πότε θα γίνει η βάφτιση του γιου της – Αυτό είναι το όνομά του

Η Μελίνα Μακρή παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και τη Χριστιάννα Κοχλατζή και αποκάλυψε πότε θα γίνει η βάφτιση του γιου της, το όνομα που θα πάρει ενώ μίλησε και για το ταξίδι της μητρότητας. Ο γιος της τραγουδίστριας, ο μικρός Γιαννάκης όπως θα ονομαστεί, μετρά τρεις μήνες ζωής, μια περίοδο που ήταν αρκετά δύσκολη για τη Μελίνα Μακρή.

Σχετικά με τη βάφτιση του γιου

της: «Η βάφτιση του γιου μας είναι στις 10 Σεπτεμβρίου στην Αρτάκη, στη Χαλκίδα, καθώς είναι ο σύζυγός από εκεί. Θα τον βαφτίσουμε Γιάννη, το όνομα είναι του πεθερού μου. Στη βάφτιση θα είναι καλεσμένοι 100 με 150 άνθρωποι».

Σχετικά με τους πρώτους μήνες ζωής του γιου της: «Βιώνω τη μητρότητα τους τελευταίους τρεις μήνες. Αλλάζει εντελώς η ζωή σου. Το μωρό έχει κολικούς τώρα, είναι το πρώτο διάστημα, έχουμε αρκετό κλάμα, γκρίνια και πολλή αϋπνία. Δεν κάνουμε βάρδιες, το έχω αναλάβει εγώ το μωρό, το ήθελα και εγώ λόγω του ότι ο σύζυγος δουλεύει».

Σχετικά με τις δύσκολες στιγμές που πέρασε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της: «Κάθε γυναίκα βιώνω αλλιώς το ταξίδι της εγκυμοσύνης. Εγώ το πέρασα δύσκολα, και εγκυμοσύνη και γέννα. Πέρασα και κορονοϊό, γέννησα πρόωρα εξαιτίας του κορονοϊού. Το μωρό έμεινε στη θερμοκοιτίδα και αυτό εμένα με διέλυσε ψυχολογικά. Και φυσικά, όταν κόλλησα κορονοϊό φοβήθηκα πολύ.

Ήταν πολύ τρομακτικό που γέννησα πρόωρα. Ήμουν πολύ δυνατή και προσευχόμουν συνέχεια. Δεν σε προετοιμάζει κανείς γι’ αυτό που ζεις, ειδικά το πρώτο τρίμηνο του μωρού, αν δεν έχεις βοήθεια. Δεν πέρασα κατάθλιψη μετά τη γέννα αλλά έκανα άσχημες σκέψεις».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Eurovision 2022 – Ανδρομάχη: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον αποκλεισμό της Κύπρου

 Θοδωρής Μαραντίνης: Η αποκάλυψη για τον χωρισμό του από τη Σίσσυ Χρηστίδου -«Τα Μέσα μού φέρθηκαν λίγο πιο άσχημα απ’ ότι περίμενα»

 Γιώργος Σαμπάνης – Ιωάννα Σαρρή: Είναι full in love! Νέες φωτογραφίες μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους

Keywords
Τυχαία Θέματα