Το μόνο πράγμα που χρειάζεται να αλλάξεις πριν φύγεις στο νησί είναι…το κινητό σου!

Τα καλοκαίρια μου! Τα θυμάμαι πάντα με τόση χαρά και κάθε φορά που νιώθω νοσταλγία για τις στιγμές που έχω περάσει στην αγαπημένη μου Σίφνο, στις παραλίες της Μυτιλήνης, στις ψηλές βουνοκορφές των Τζουμέρκων, κοιτάω στο κινητό μου για να βρω φωτογραφίες που θα με εμπνεύσουν, που θα με κάνουν να ανυπομονώ ακόμα περισσότερο για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Θέλοντας να αποτυπώσω και φέτος με τον καλύτερο τρόπο τις νέες αναμνήσεις που θα

δημιουργηθούν αποφάσισα να αλλάξω το κινητό μου και να βρω ένα νέο μοντέλο που θα είναι πιο μοντέρνο, πιο εύχρηστο και θα με βοηθήσει να βγάλω ακόμα πιο ποιοτικές φωτογραφίες και βίντεο.

Αυτό που συνειδητοποίησα στην αναζήτησή μου είναι πως τα τρία καινούργια smartphone της HUAWEI εκφράζουν με τον πιο εύγλωττο τρόπο τη σημασία τού να έχεις υψηλές φωτογραφικές και σχεδιαστικές απαιτήσεις, και να τις ικανοποιείς.

Για φωτογραφίες με χρώματα που δε θα ξεθωριάσουν ποτέ

Τα χρώματα της φύσης τους καλοκαιρινούς μήνες αλλά και τα χρώματα των ρούχων μας είναι πιο έντονα, πιο δυναμικά και τα HUAWEI P50 Pro και HUAWEI P50 Pocket ανεβάζουν τον πήχυ ακόμη πιο ψηλά προσφέροντας μια ακόμη πιο εξελιγμένη φωτογραφική εμπειρία και ευρηματική σχεδίαση. Αν αγαπάτε να βγάζετε φωτογραφίες με το κινητό σας, όπως κάνω και εγώ, και ταυτόχρονα δε θέλετε να κρατάτε στα χέρια σας μια συνηθισμένη συσκευή, σας έχω σήμερα τα δύο πιο κατάλληλα μοντέλα για να διαλέξετε.

Για βραδινές λήψεις στις παραλίες του αγαπημένου σου νησιού

Η αλήθεια είναι πως η καλή κάμερα φαίνεται και από τις βραδινές λήψεις που κάνεις. Στο HUAWEI P50 Pro συναντούμε την πρώτη Dual-Matrix κάμερα, Super Main κάμερα, RGB και μονόχρωμους φακούς και αισθητήρα multi-spectrum. Χάρη στις τεχνολογίες True-Chroma Shot, XD Fusion Pr, True Chroma Engine και Super HDR, οι φωτογραφίες που θα βγάλετε με το HUAWEI P50 Pro θα αποτυπώνουν και την παραμικρή λεπτομέρεια, ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, οδηγώντας σε ένα φωτογραφικό αποτέλεσμα πολύ κοντά σε αυτό που βλέπει το ανθρώπινο μάτι.

Για νυχτερινά μπάνια στην παραλία του νησιού

Θέλεις ένα κινητό με υψηλές προδιαγραφές και ανθεκτικό στις καλοκαιρινές…κακουχίες; Το HUAWEI P50 Pro είναι αδιάβροχο και ανθεκτικό στη σκόνη, και μπορείς να το βρεις σε δύο premium αποχρώσεις: στο cocoa gold και στο golden black.

Για εσένα που θέλεις να χωράς το κινητό σε κάθε mini bag

Αυτό που με ξετρελαίνει στην HUAWEI είναι πώς σχεδιάζει τα μοντέλα των κινητών της ώστε να καλύπτουν κάθε μας ανάγκη. Φέτος, για παράδειγμα, που τα mini bags είναι τόσο διαδεδομένα, το P50 Pocket είναι ιδανικό κινητό για να το έχεις πάντα μαζί σου και να χωράει σε κάθε σου τσάντα, ακόμα και την πιο μικροσκοπική.

Το HUAWEI P50 Pocket είναι ένα αναδιπλούμενο κινητό το οποίο μπορεί να διπλώσει συμμετρικά στα δύο, ενώ δεν υστερεί καθόλου όσον αφορά στην απόδοσή του η οποία παραμένει, όπως σε όλα τα μοντέλα της HUAWEI P Series, ιδιαιτέρως υψηλή. Διαθέτει έναν μοναδικό μηχανισμό αναδίπλωσης χάρη στον οποίο καθώς η συσκευή ξεδιπλώνει, το σύστημα ανυψώνεται ώστε ο χρήστης να έχει στη διάθεσή του μια λεία οθόνη. Επίσης, η Multi-Dimensional Hinge τεχνολογία διασφαλίζει μεγαλύτερη ανθεκτικότητα.

Το HUAWEI P50 Pocket είναι εντυπωσιακά λεπτό, με πάχος μόλις 15,2 mm όταν είναι διπλωμένο και 7,2 mm όταν ξεδιπλώνει, ενώ διαθέτει δύο οθόνες. Η κύρια οθόνη είναι μια ευπροσάρμοστη OLED οθόνη 6,9 ιντσών με λόγο διάστασης 21:9, πυκνότητα pixel 442 dpi, 1,07 δισεκατομμύρια χρώματα και χρωματικό φάσμα P3, εξασφαλίζοντας μια κινηματογραφική εμπειρία θέασης. Και αν όλα αυτά σου ακούγονται πολύ τεχνικά…κράτησε στο μυαλό σου μόνο αυτό: Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που θα βγάλεις με αυτό το κινητό θα είναι τόσο ωραίες και καθαρές που θα θέλεις να τις εκτυπώσεις αμέσως μετά το τέλος των διακοπών.

Το λευκό και το μαύρο είναι σίγουρα τα πιο κλασικά χρώματα και οι περισσότεροι θα τα προτιμήσετε για το κινητό σας. Το νέο smartphone διαθέτει μπαταρία με μεγάλη διάρκεια ζωής (4.000 mAh) και τεχνολογία γρήγορης φόρτισης Super Charge 40 W, ενώ, επίσης, εγκαινιάζει ακόμη τη λειτουργία Super Privacy μέσω της οποίας απενεργοποιούνται οι κάμερες, το μικρόφωνο και οι υπηρεσίες γεωεντοπισμού όταν το κινητό διπλώνει.

Για εσένα που θέλεις να βγάζεις ασταμάτητα selfies

Ποιο είναι το κλασικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε όλοι στην πλειοψηφία των κινητών; Η μπροστινή κάμερα δεν βγάζει τόσο καθαρές selfies. To HUAWEI P50 Pocket στην αναδιπλούμενη μορφή του, διαθέτει αλγόριθμους selfie πορτραίτου για την οπίσθια κάμερα τους οποίους χρησιμοποιεί ο αισθητήρας της κύριας κάμερας ώστε να βελτιώσει την απόδοση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και να βγάζετε τις καλύτερες φωτογραφίες με την μπροστινή κάμερα.

Για εσένα που θέλεις να vlog-άρεις τις καλοκαιρινές σου εξορμήσεις

Το HUAWEI P50 Pro και το HUAWEI P50 Pocket είναι τοπ επιλογές για κάθε χρήστη που ψάχνει ένα κινητό με πολύ υψηλές τεχνολογικές ικανότητες. Ωστόσο σου έχουμε ακόμα μια πρόταση αν επιθυμείς να vlog-άρεις στις διακοπές με μια κάμερα 108 megapixel. To HUAWEI nova 9 SE θα σου μάθει από την αρχή τι σημαίνει «δύναμη της εικόνας» στη mid range κατηγορία. Το συγκεκριμένο κινητό έχει υψηλή ευαισθησία στο φως, η οποία έχει ως αποτέλεσμα μια καταπληκτική ποιότητα φωτογραφίας και καλύτερη απόδοση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Στις περιπτώσεις που το φως είναι ελάχιστο, το nova 9 SE, με τη λειτουργία Super Night Shot και τη βελτιωμένη τεχνολογία μείωσης θορύβου, αντεπεξέρχεται πολύ καλά και αυξάνει τη φωτεινότητα του σκοτεινού περιβάλλοντος χώρου.

Για τον tik toker που κρύβεις μέσα σου

Είτε μιλάμε για ένα vlog είτε για ένα βίντεο στο YouTube ή στο TikTok, καθημερινά πλέον ερχόμαστε αντιμέτωποι με νέες, δημιουργικές προκλήσεις και δε θέλουμε σε καμία περίπτωση η κάμερα του smartphone μας να μας… προδώσει. Όλοι οι vloggers, ερασιτέχνες και επαγγελματίες, θα εκτιμήσουν ιδιαιτέρως τη λειτουργία Continuous Front/Rear Recording, η οποία θα τους επιτρέψει την ανεμπόδιστη εναλλαγή από την πίσω στην μπροστινή κάμερα και την αποθήκευση του υλικού ως ένα ενιαίο αρχείο. Επιπλέον, χάρη στη λειτουργία Dual-View, έχεις τη δυνατότητα να βιντεοσκοπείς ταυτόχρονα τόσο μπροστά από την κάμερα όσο και πίσω από αυτή, δηλαδή να «τραβάς» τόσο ό,τι εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια σας όσο και τη δική σας αντίδραση σε αυτό!

Ξέχνα τις δεκάδες εφαρμογές που έχεις κατεβασμένες στο κινητό σου για να επεξεργάζεσαι τα βίντεό σου. Το HUAWEI nova 9 SE σου προσφέρει το εύχρηστο εργαλείο Petal Clip μέσω του οποίου μπορεί να μειωθεί σημαντικά ο χρόνος που απαιτείται για τη δημιουργία ενός βίντεο και το αποτέλεσμα να μην είναι τίποτα λιγότερο από εξαιρετικό.

Μπαταρία που δεν θα σε προδώσει ποτέ

Αυτό το περιστατικό μου έτυχε χτες το βράδυ και θέλω να το μοιραστώ μαζί σας. Την ώρα που έκανα ένα Live στο Tik Tok, το κινητό μου έκλεισε από μπαταρία. Αυτό είναι ένα πρόβλημα που μπορεί να συμβεί στον καθένα αλλά είναι απίστευτα εκνευριστικό όταν γίνεται. Η τεχνολογία HUAWEI SuperCharge 66W επιτρέπει τη φόρτιση του κινητού σε ποσοστό 60% μέσα σε μόλις 15 λεπτά και στο 100% σε 36 λεπτά, αποτελεί αναμφίβολα ένα από τα πιο μεγάλα ατού του HUAWEI nova 9 SE. Έτσι, πλέον δε χρειάζεται να ανησυχείς όταν το κινητό αποφορτίζεται όταν συμβαίνει κάτι σημαντικό για σένα ή όταν παίζεις ένα παιχνίδι με τους φίλους σου. Μπορείς να βασίζεσαι οποτεδήποτε στο κινητό σου.

Τα HUAWEI P50 Pro, P50 Pocket και Nova 9 SE είναι διαθέσιμα απ’ όλο  το επίσημο δίκτυο συνεργατών της εταιρείας και στο huaweistore.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Huawei ή τα εξής links:
Facebook / Instagram / YouTube

Διαβάστε περισσότερα:

H Emma Stone στο Met Gala υιοθέτησε μια από τις top τάσεις της σεζόν στα παπούτσια

ΑΥΤΑ τα 3 τζιν είναι τα μόνα που πρέπει να υπάρχουν στην ντουλάπα σου αυτόν τον Μάιο

Τα Coachella looks αυτής της influencer είναι ακριβώς αυτά που θέλουμε να φορέσουμε αυτές τις μέρες

Keywords
Τυχαία Θέματα