Με τη δύναμη της Νευροεπιστήμης η επιδερμίδα σας αποκτά την πιο λαμπερή όψη που είχε ποτέ

Τη Shiseido την αγαπούσα χρόνια πριν το ταξίδι μου στην Ιαπωνία και την ξενάγηση στα εργαστήρια της. Πολύ πριν δω από κοντά την υπέροχη επιδερμίδα των γυναικών αλλά και την ιεροτελεστία που ακολουθούσαν κάθε πρωί. Κατάλαβα ότι είναι τρόπος ζωής η φροντίδα του δέρματος για εκείνες και ένας τρόπος να αποδεικνύουν καθημερινά πόσο σέβονται, όχι μόνο την εικόνα τους αλλά και τον εαυτό τους.

Παράλληλα συζητώντας με τους υπεύθυνους του brand έμαθα ότι τόσο

η παράδοση όσο και η επιστήμη είναι δύο παράμετροι που συνδέονται μεταξύ τους προκειμένου τα προϊόντα να είναι αποτελεσματικά αλλά και οικεία παράλληλα. Για όλες μας. Σε όποια ήπειρο κι αν ζούμε, σε όποια χώρα.

Και τώρα έρχονται τρεις καινοτόμες θεραπείες να επιβεβαιώσουν την άποψη μου ότι η Shiseido δεν θα πάψει ποτέ να εξελίσσεται.

Με τη δύναμη της νευροεπιστήμης το brand δημιούργησε τρείς θεραπείες, που αναβαθμίζουν την περιποίηση της επιδερμίδας σας χαρίζοντας ενυδάτωση, λάμψη, λεία και νεανική όψη.

Πρόκειται για τις σειρές περιποίησης προσώπου Εssential Energy, White Lucent και Βenefiance που απευθύνονται στη σύγχρονη, δυναμική γυναίκα στοχεύοντας στις ανάγκες της επιδερμίδας της.

Essential Energy: Συνώνυμο της Ενυδάτωσης

Μια σειρά που εμπνέεται από το σύγχρονο τρόπο ζωής των γυναικών που διανύουν τη δεκαετία των 30. Κύριος στόχος της σειράς είναι η πλούσια ενυδάτωση της επιδερμίδας με φροντίδα υψηλών προδιαγραφών. Είναι η πρώτη σειρά που ενσωμάτωσε τη Νευροεπιστήμη στην καρδιά της καλλυντικής περιποίησης του δέρματος και απευθύνεται σε επιδερμίδες που έχουν υποστεί υπερβολικό στρες και επηρεαστεί από τις περιβαλλοντικές συνθήκες. Σ’ εκείνες που έχουν χάσει την ικανότητα να λαμβάνουν πληροφορίες και δεν μπορούν πλέον να διακρίνουν τις φυσικές ανάγκες τους.

Τα προϊόντα της σειράς χάρη στην ReNeura Technology ενεργοποιούν τους αμυντικούς μηχανισμούς κατά των εξωτερικών επιθέσεων, καθώς και τους μηχανισμούς δεκτικότητας θετικών μηνυμάτων. Αποτελείται από τις Μoisturizing Cream, Moisturizing Gel Cream και Moisturizing Day Cream SPF 20 που διεγείρουν τους δερματικούς αισθητήρες βελτιώνοντας την αντίσταση του δέρματος στις εξωτερικές επιθέσεις. Κατά την εφαρμογή, η επιδερμίδα δείχνει σφριγηλή, απαλή και λαμπερή, σαν να έχει πλημμυρίσει ενέργεια.

White Lucent: Η Απαραίτητη Λάμψη

Εμπνευσμένη από τα άνθη sakura τα εμβληματικά άνθη κερασιών της Ιαπωνίας, η Shiseido δημιουργεί μια σειρά που εστιάζει στις γυναίκες που αναζητούν νεανική λάμψη. Αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τις δυσχρωμίες και τις έντονες κηλίδες αναζωογονώντας ταυτόχρονα την άτονη και κουρασμένη επιδερμίδα.

Στη σύνθεση των προϊόντων έχει προστεθεί και εκχύλισμα από το φυτό plumeria που έχει την ιδιότητα να μειώνει τα επίπεδα μελανίνης.

Οι επιστήμονες της Shiseido ανακάλυψαν πως οι ακτίνες UV ενισχύουν τη σύνθεση VEGF που προκαλεί τη δημιουργία ανωμαλιών στα αγγεία του δέρματος. Τα αγγειακά κύτταρα απελευθερώνουν παράγοντες που ενεργοποιούν τα μελανοκύτταρα και προκαλούν υπερβολική παραγωγή μελανίνης και εμφάνιση σκούρων κηλίδων. Οι επιστήμονες της Shiseido, υιοθέτησαν μια διπλή δράση ρυθμίζοντας τους παράγοντες δημιουργίας αγγείων στο αίμα (VEFG) αλλά και τους παράγοντες που ενεργοποιούν τα μελανοκύτταρα.

Η νέα σειρά περιλαμβάνει την ενυδατική 24ωρη κρέμα White Lucent Brightening Gel Cream η οποία αντιμετωπίζει τις υπάρχουσες σκούρες κηλίδες και την White Lucent Overnight Cream & Mask που αναζωογονεί την επιδερμίδα χαρίζοντας ξεχωριστή λάμψη.

Benefiance: Απαλή και νεανική όψη σε μόλις δύο εβδομάδες!

Η νέα Benefiance απευθύνεται στις γυναίκες 40+, που ζουν στους έντονους ρυθμούς της πόλης. Τα προϊόντα διαθέτουν ανάλαφρη σύνθεση και υφή και προσφέρουν εντυπωσιακά αποτελέσματα μετά από δύο μόλις εβδομάδες χρήσης. Ύστερα από δύο μήνες χρήσης, σχεδόν το ένα τέταρτο των ρυτίδων έχει υποχωρήσει.

Η ανανέωση της επιδερμίδας αλλά και η λείανση των ρυτίδων οφείλονται στην αποκλειστική τεχνολογία ReNeura Technology+ η οποία συμβάλλει στη βελτίωση του τρόπου με τον οποίο η επιδερμίδα συλλέγει σήματα και μεταφέρει τις επιλεγμένες πληροφορίες. Η Active Response Powder ενεργοποιεί μηχανικά τους αισθητήρες υποδοχής της επιδερμίδας. Το Ιαπωνικό φυτό jujube, ενισχύει την παρεμπόδιση της παραγωγής beta-noise, η οποία παρεμβαίνει στη μετάδοση πληροφοριών στο δέρμα και επηρεάζει την ανταπόκριση του δέρματος σε επιβλαβείς στρεσογόνους παράγοντες, ακόμη και στα σημεία που η γήρανση της επιδερμίδας επιταχύνεται ορατά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SHISEIDO (@shiseido) στις 2 Απρ, 2019 στις 8:26 μμ PDT

Η νέα Benefiance περιλαμβάνει την 24ωρη Wrinkle Smoothing Cream για κανονική ή μεικτή επιδερμίδα, την Enriched Wrinkle Smoothing Cream με πλούσια σύνθεση που απευθύνεται στις γυναίκες με ξηρή επιδερμίδα και τη Day Cream SPF 25 που προσφέρει την απαραίτητη αντηλιακή προστασία στην επιδερμίδα.

Ενόψει των διακοπών του Πάσχα αποκτήστε τα Shiseido Travel Kits. Επωφεληθείτε με τις αγορές σας επιλέγοντας το κατάλληλο Travel kit και αναβαθμίζοντας την περιποίηση της επιδερμίδας σας.

Με αγορές προϊόντων Shiseido αξίας 90€ επιλέξτε το κατάλληλο Shiseido Travel Kit που περιλαμβάνει τα νέα προϊόντα Essential Energy Moisturizing Gel Cream, White Lucent Overnight Cream & Mask ή την Brightening Gel Cream.

Και με αγορές προϊόντων της σειράς Benefiance αξίας άνω των 120€ αποκτήστε το Shiseido Travel Kit με την μάσκα ματιών WrinkleResist24 Express Smoothing Eye Mask σε συνδασμό με το Ultimune Power Infusing Concentrate αλλά και την Lift Dynamic Cream.

Διαβάστε ακόμη:

Το κραγιόν που φόρεσε η Rihanna στο ραντεβού με τον αγαπημένο της είναι το hot trend της Άνοιξης

Κονσίλερ: Αυτός είναι ο σωστός τρόπος εφαρμογής (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα