Shoulder bag: Είναι η πιο δημοφιλής τάση της σεζόν;- Δες τι αναφέρουν οι top designers!

Τη δεκαετία του 90 η shoulder bag ήταν η πιο δημοφιλής τσάντα! Όλες οι celebrities τη φόραγαν, η Cariie Bradshaw την αποθέωνε στο Sex & the City και η Lorelai Gilmore δεν μπορούσε να την αποχωριστεί στην τηλεοπτική σειρά Οικογένεια Γκίλμορ.

Φέτος οι τσάντες ώμου επιστρέφουν και μάλιστα είναι πιο δημοφιλείς από ποτέ! Δεν θα τις βρεις σε ιδιαίτερα μεγάλα μεγέθη καθώς οι μικροσκοπικές τσάντες έχουν επιστρέψει στη μόδα επίσης, αλλά θα τις βρεις σε ικανοποιητικά μεγέθη ώστε να χωρέσουν όλα τα απαραίτητα που χρειάζεσαι όταν

βγαίνεις μια βόλτα.

Η Bella Hadid λατρεύει τα συγκεκριμένα τσαντάκια και δεν τα αποχωρίζεται σχεδόν ποτέ! Όπως θα δεις στη φωτογραφία παρακάτω επιλέγει συνήθως μαύρα τσαντάκια που συνδυάζει με μαύρο τζιν και nude top.

Πολλά γνωστά brands λάνσαραν νέα σχέδια από shoulder bags και έχουμε ήδη λατρέψει τις καρό αποχρώσεις του οίκου Burberry.

bold χρώματα είναι επίσης τάση και θα σου προτείναμε να επιλέξεις μια έντονη απόχρωση για την ανοιξιάτικη shoulder bag σου που θα την ευχαριστηθείς και θα τη συνδυάσεις με όλα σου τα ανοιξιάτικα ρούχα!

Ο οίκος Prada λάνσαρε υπέροχα τσαντάκια σε έντονες και neon αποχρώσεις που θα λατρέψεις!

Οι ειδικοί πάντως αναφέρουν: «Έχουμε δει την άνοδο στις πωλήσεις των shoulder bags η οποία έρχεται με μια νοσταλγία για τη δεκαετία του 90».

Διαβάστε ακόμα:Οι ρίγες επέστρεψαν! Δες πώς τις φοράνε 4 δημοφιλείς stars του Hollywood

Τα στιλιστικά τρικς που θα κάνουν το στιλ σου να φαίνεται 10 φορές πιο cool!

Η Meghan γεννάει…και εμείς σου δείχνουμε τα πιο ωραία looks εγκυμοσύνης της!

Keywords
Τυχαία Θέματα