Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Οι γυναίκες μου στέλνουν πονηρά μηνύματα στα social media»

Στον αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος τσάκωσε τον Μαυρίκιο Μαυρικίου και την Ιλάειρα Ζήση η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα».

Το ερωτευμένο ζευγάρι μίλησε -μεταξύ άλλων- για τα σχόλια που έκανε για εκείνους η Έλενα Ακρίτα, για τις προετοιμασίες του γάμου τους στην Κύπρο, αλλά και για τα μηνύματα που λαμβάνουν από τους διαδικτυακούς τους φίλους στους προσωπικούς λογαριασμούς στα social media.

Ο

Μαυρίκιος Μαυρικίου δήλωσε χαρακτηριστικά: «Εμένα μου στέλνουν και πιο πονηρά μηνύματα, αλλά και στην Ιλάειρα. Μάλιστα, χτες μου έδειχνε ένα μήνυμα που της έστειλε κάποιος και της έλεγε “Τι δουλειά έχεις με αυτόν;, έλα με έμενα κλπ.”».

Όσα για τα σχόλια της Έλενας Ακρίτα, ο ίδιος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Την Έλενα Ακρίτα την πήρα τηλέφωνο. Το σήκωσε ο σύζυγος όπως κατάλαβα. Ζήτησα να της μιλήσω. Δεν δέχτηκε να μιλήσουμε. Δεν με πήρε ποτέ πίσω. Δεν πειράζει. Ήθελα να την ευχαριστήσω που ασχολήθηκε μαζί μας η σπουδαία Έλενα Ακρίτα».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης: 

Ελένη Μενεγάκη: Η αποκάλυψη για την εξόρμηση με τον Μάκη Παντζόπουλο την Καθαρά Δευτέρα

Δέσποινα Μοίρου: «Στην Ελλάδα δεν έχει αναγνωριστεί το ταλέντο μου»

Ρούλα Ρέβη: Μας δείχνει για πρώτη φορά τη μητέρα της και εξομολογείται -«Όταν είδαμε κάποιον να της φέρεται πολύ άσχημα…»

Keywords
Τυχαία Θέματα