Salma Hayek: Ποζάρει με την κόρη της και μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό

15:00 8/3/2022 - Πηγή: InStyle

Η Salma Hayek σε μια σπάνια κοινή εμφάνιση με την κόρη της.

Η 55χρονη Μεξικανή ηθοποιός αρραβωνιάστηκε με τον François-Henri Pinault το 2007. Πρόκειται για τον CEO της Kering, μιας γαλλικής πολυεθνικής εταιρείας που ειδικεύεται στα είδη πολυτελείας. Κατέχει τα κορυφαία fashion brands Balenciaga,

Bottega Veneta, Gucci, Alexander McQueen και Yves Saint Laurent. Τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους το ερωτευμένο ζευγάρι έφερε στον κόσμο το πρώτο του παιδί και δυο χρόνια αργότερα αποφάσισαν να παντρευτούν. Φτάνοντας στο σήμερα, η μικρή Valentina έχει μπει στη εφηβεία και είναι ίδια η μητέρα της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

Κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι, η οικογένεια παρευρέθηκε στο fall/winter 2022 show του οίκου Balenciaga. Μαζί τους βρέθηκε και η μεγαλύτερη κόρη του François-Henri Pinault, Mathilde την οποία απέκτησε με την πρώτη του σύζυγο. Οι τέσσερις τους πόζαραν για τον φωτογραφικό φακό. Στις εικόνες που κυκλοφόρησαν, βλέπουμε τη Salma Hayek ντυμένη με ένα μαύρο πουλόβερ, midi φούστα και γαλάζιο πουκάμισο. Τα συνδύασε με cool γυαλιά ηλίου, διαμαντένια βραχιόλια και ένα δερμάτινο Balenciaga clutch. Ο σύζυγός της ήταν επίσης πολύ κομψός, φορώντας ένα κοστούμι σε μαύρο χρώμα.

Οι νεαρές κοπέλες μας αποδεικνύουν ότι είναι ανερχόμενες fashionistas, καθώς η Valentina φόρεσε ένα μαύρο μίνι φόρεμα και καλσόν με το logo του κορυφαίου brand. Η Mathilde με τη σειρά της, υιοθέτησε μια πιο cool διάθεση, επιλέγοντας ένα σκούρο denim set.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CHIQUE LE FRIQUE (@chique_le_frique)

Keywords
Τυχαία Θέματα