Μαυρίκιος Μαυρίκιου -Ιλάειρα Ζήση: Η τηλεοπτική πρόταση που δέχτηκαν μετά τον αρραβώνα τους

Μετά τον φαντασμαγορικό αρραβώνα τους στον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση έχουν καταφέρει να στρέψουν όλα τα βλέμματα πάνω τους.

Τα στελέχη των καναλιών αντιλήφθηκαν την «πέραση» που είχε το ζευγάρι στο ενδιαφέρον του κοινού και σύμφωνα με τις πληροφορίες του OK!, οι πρώτες προτάσεις για νέα τηλεοπτικά projects δεν άργησαν να έρθουν.

Το ρεπορτάζ  αναφέρει πως έχει ήδη γίνει πρόταση στον Μαυρίκιο Μαυρικίου και την Ιλάειρα Ζήση να είναι ένα από τα ζευγάρια που θα ταξιδέψουν στην

Ασία για τις ανάγκες του νέου ταξιδιωτικού reality του Star, το Asian Express.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως το ερωτευμένο ζευγάρι εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να λάβει μέρος σε αυτό το τηλεοπτικό project, ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να έρθουν σε επαφή με τους ιθύνοντες της παραγωγής.

Τα 9 ζευγάρια των celebrities που θα επιλεχθούν για το ριάλιτι, θα προσπαθήσουν να ταξιδέψουν κάτω από αντίξοες συνθήκες για να διασχίσουν 4 χώρες της Ασίας: Βιετνάμ, Λάος, Καμπότζη, Ταϋλάνδη.

Διαβάστε επίσης:

Πρω1νό 22/2: Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τη Λίτσα Πατέρα

H Britney Spears θα κυκλοφορήσει βιβλίο -Το αστρονομικό ποσό της συμφωνίας της

Υπόθεση Πάτρας -Θανάσης Κατερινόπουλος: «Όλοι οι θάνατοι των παιδιών έγιναν μέρες αργίας, θεωρώ ότι είναι εγκληματική ενέργεια»

Keywords
Τυχαία Θέματα