Άννα Ζένιου: Αυτή είναι η μόνη κοπέλα από το “The Bachelor” που έχει κρατήσει επαφές!

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε σήμερα το πρωί (22/2) η Άννα Ζένιου!

Η πρώην παίκτρια του The Bachelor, την οποία οι φήμες θέλουν να είναι σε σχέση με τον Αλέξη Παππά, μίλησε για τον λόγο που επισκέφθηκε την Αθήνα, για τους καυγάδες που υπήρξαν στο ριάλιτι αγάπης, αλλά και τη σχέση της με τα υπόλοιπα κορίτσια.

«Είμαι εδώ για κάποιες επαγγελματικές δουλειές που πρέπει να ολοκληρώσω και για αυτό και ο λόγος του ταξιδιού», ανέφερε αρχικά

η Άννα Ζένιου.

Για τον τελικό του The Bachelor είπε ότι «στεναχωρήθηκα πάρα πολύ που δεν κατάφερα να κερδίσω εγώ την καρδιά του Αλέξη, αλλά στη ζωή όλα για κάποιο λόγο γίνονται και κάθε εμπόδιο για καλό. Συνήθως ο δεύτερος είναι περισσότερο νικητής από τον πρώτο».

Για τους τσακωμούς που υπήρξαν στην βίλα και όχι μόνο, ανέφερε ότι «με ρωτούσαν όλοι αυτοί οι καυγάδες ήταν αληθινοί. Ήταν αληθινοί και υπήρχαν και άλλοι χειρότεροι. Όταν γύρισα από το “The Bachelor” οι γονείς μου δεν μου είπαν κάτι, χάρηκαν πάρα πολύ που είδαν το παιδί τους μετά από τόσους μήνες. Δεν σταθήκαμε τόσο πολύ στο Bachelor, γιατί υπήρχαν οικογενειακά θέματα με προβλήματα υγείας, οπότε άφησα κατευθείαν αυτό που είχε συμβεί στην οικογένεια μου. Είναι όλα καλά τώρα».

Τέλος, για τη σχέση της με τα υπόλοιπα κορίτσια από το The Bachelor, η Άννα Ζένιου αποκάλυψε ότι «έχω κρατήσει επαφές με την Ιωάννα μόνο, με τις υπόλοιπες κοπέλες δεν μιλάω και τόσο πολύ. Δεν υπάρχει κάτι μας συνδέει».

Διαβάστε ακόμα:

Chart Show: Κυκλοφόρησε το εντυπωσιακό trailer με την Δέσποινα Βανδή!

Πάτρα: Ο κουμπάρος του ζευγαριού στο Πρω1νό -«Για τον Μάνο βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά όχι για τη Ρούλα»

Γρηγόρης Αναστασιάδης-Φάρμα: Μιλάει πρώτη φορά στο Πρω1νό για τη σχέση του με την Αγγελική Ηλιάδη

Keywords
Τυχαία Θέματα