Ματίνα Νικολάου: Το διαζύγιο και η σχέση που έχει με τον 11χρονο γιο της, Παναγιώτη!

Καλεσμένη στο Πρω1νό βρέθηκε η Ματίνα Νικολάου το μεσημέρι της Δευτέρας (10/06) και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στη Φαίη μας.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον 11χρονο γιο της, Παναγιώτη και αποκάλυψε ποια είναι η σχέση τους. “Έχω έναν γιο, 11 χρονών. Τον Παναγιώτη! Τον έκανα σε πολύ ωραία ηλικία, έχει μεγαλώσει τώρα και είναι όλα καλά. Με βλέπει βέβαια! Έχει δει όλες τις παραστάσεις μου, βλέπει την εκπομπή -Για την παρέα- όποτε μπορεί. Γελάει, με κοροιδεύει και λίγο και μου κάνει πλάκα! Έχουμε μια πολύ όμορφη σχέση, όσο μεγαλώνει προσπαθώ να του μιλάω ανοιχτά

για πιο πολλά θέματα που μπορεί να τον απασχολούν. Η αλήθεια είναι ότι λείπω αρκετές ώρες από το σπίτι, αλλά ζω με τη μητέρα μου και το παιδί, οπότε εκείνη είναι ο ήρωας. Χωρίς εκείνη δεν θα μπορούσα να τα κάνω όλα αυτα”!

Μάλιστα, μίλησε και για το διαζύγιο της αποκαλύπτοντας πως έχει κάλές σχέσεις με τον πρώην σύζυγό της: “Έχω χωρίσει, έχουμε μια πολύ ωραία σχέση με τον πρώην άντρα μου. Και εκείνος με τον Παναγιώτη. Δεν ήταν εύκολο, περάσαμε δύσκολα, αλλά όταν δύο άνθρωποι χρειάζεται να είναι μακριά ας είναι για να είναι ευτυχισμένοι! Δεν μπορούσαμε να συνεννοηθούμε σε κάποια πράγματα, οι αιτίες χωρισμού οι γνωστές”!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Η Κατερίνα Καραβάτου αποκάλυψε on air ότι θα παντρέψει τη Μαρία Ηλιάκη!

“Ραγίζει” καρδιές η Βικτώρια Καρύδα: Περιγράφει το όνειρο και τον διάλογο που είχε με τον Γιάννη Μακρή 

Κατερίνα Τσάβαλου: Η σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε και η σχέση της με έντεχνο καλλιτέχνη που δε μάθαμε ποτέ! 

Keywords
Τυχαία Θέματα