Η Φαίη μας δείχνει 5 τρόπους για να φορέσουμε τις ζώνες μας και συγκεντρώνει δεκάδες χιλιάδες likes

Οι ζώνες είναι ένα αξεσουάρ που έχει επιστρέψει στη μόδα φέτος και το φοράμε πολύ. Δεν υπάρχει look που να μην αναδεικνύεται καλύτερα με μια ζώνη και σήμερα θα σου δείξουμε 5 statement ζώνες που αξίζει να έχεις στην γκαρνταρόμπα σου.

Η Φαίη μας λατρεύει τις ζώνες και τις επιλέγει πολύ συχνά στο καθημερινό της στιλ στην εκπομπή αλλά και εκτός εκπομπής. Η Φαίη συνηθίζει να συνδυάζει τις ζώνες της με φορέματα, αν και πολλές φορές τις επιλέγει και για τα παντελόνια της.

#Η tiny belt
Η μικροσκοπική ζώνη θα σου χρησιμεύσει πολύ σε φορέματα που έχουν

από μόνα τους ωραία γραμμή και κόψιμο και δεν θέλεις να τους χαλάσεις το στιλ με μια πολύ φαρδιά ζώνη. Η μικρή ζώνη θα αναδείξει το φόρεμά σου προσθέτοντας μια μικρή λεπτομέρεια που του χρειάζεται.

#Η μαύρη δερμάτινη ζώνη
Μια ζώνη σε μέτριος φάρδος και σε καφέ ή μαύρο χρώμα είναι ιδανική για τα περισσότερα casual φορέματα που έχεις. Η Φαίη μας συνδυάζει τη δική της μαύρη ζώνη με μαύρο shirt dress και κλέβει τις εντυπώσεις.

#The animal print belt
Οι ζώνες σε animal print είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς φέτος το καλοκαίρι. Ιδιαίτερα προτιμάμε το snake print και το zebra print που έχει γίνει viral και το ίδιο κάνει και η Φαίη μας.

#The Cowboy belt
Πρόκειται για τη ζώνη που θα δώσει μια καουμπόικη πινελιά στο look σου. Θα τη βρεις σε καφέ ή μαύρο χρώμα με ασημένια αγκράφα και μας αρέσει όταν συνδυάζεται με cow style ή boho εμφάνιση.

#The Logo belt
Οι ζώνες με logos είναι επίσης πολύ μεγάλη τάση της μόδας και η Φαίη μας επέλεξε τη δική της σε ροζ χρώμα. Η Φαίη συνδυάζει τη ροζ ζώνη της με λευκό φόρεμα και ρετρό γυαλιά ηλίου και αυτό το στιλ μας αρέσει πολύ!

Διαβάστε ακόμα: Καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα: 6 κομμάτια που πρέπει οπωσδήποτε να έχεις!- Οι λεπτομέρειες που θα δώσουν στιλ σε κάθε σου εμφάνιση

Δεν ξέρεις τι να φορέσεις σε ένα casual ραντεβού με τοπν σύντροφό σου; Δες εδώ! (VIDEO)- Υπέροχες ιδέες που θα τον εντυπωσιάσουν και θα σου δώσουν αυτοπεποίθηση

The Trend: Πασίγνωστη blogger φοράει το pareo dress και γίνεται viral!- Το απόλυτο φόρεμα του καλοκαιριού που θα θέλεις να αποκτήσεις κι εσύ

Keywords
Τυχαία Θέματα