Η Κατερίνα Καραβάτου αποκάλυψε on air ότι θα παντρέψει τη Μαρία Ηλιάκη!

Μια έκπληξη περίμενε την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη το πρωί της Δευτέρας (10/09) στη “Φωλιά των Κου Κου”! Η Μαρία Ηλιάκη θέλοντας να κάνει φάρσα στο ζευγάρι, επικοινώνησε με την εκπομπήςως η… κυρία Καίτη από την Κρήτη!

“Θα τρελαθώ κύρια Κατερίνα! Ποιος είναι; Τηλέφωνο από το Ρέθυμνο από τον φούρνο. Αχ κύριε Κρατερέ μου τι ωραία μπλούζα που φοράτε σήμερα! Θα κάνω 5 τούμπες  από την χαρά μου! Αχ κύρια Κατερίνα εσείς είστε; Κοιτάξτε εγώ θα ήθελα μία χάρη! Παντρεύω την κόρη μου και δεν έχω λεφτά για τα στέφανα! Μήπως μπορείτε να μας τα κάνετε δώρο; Αχ κι αυτό το νυφικό αν

μπορείτε! Εγώ πήρα για τα στέφανα, αρχικά!”, είπε η Μαρία κάνοντας φάρσα.

Στη συνέχεια, αφού έγινε η αποκάλυψη ότι στη γραμμή ήταν η Μαρία Ηλιάκη, η Κατερίνα Καραβάτου έκανε γνωστό πως θα είναι η κουμπάρα στον γάμο της καλής της φίλης.

“Γιατί το έκανες αυτό;  Αυτό θα το πληρώσεις πολύ ακριβά! Θα το πληρώσεις πολύ ακριβά και θα σου πω πως! Όταν θα σε παντρεύω, γιατί να αυτή είναι η είδηση! Εγώ θα τους παντρέψω αυτούς τους δύο! Όταν θα σε παντρεύω, θα σου φέρω τα ειδικά στέφανα που χρειάζεσαι εσύ για να βάλεις μυαλό να πάρεις τον Στέλιο μας, αυτό έχω να σου πω μόνο! Όχι, θα βγαίνεις εσύ να μου κάνεις φάρσα και δεν θα σε δώσω εγώ στον αέρα! Το κρατάω κρυφό τόσο καιρό! Άτιμη θα το πληρώσεις!”, είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

“Ραγίζει” καρδιές η Βικτώρια Καρύδα: Περιγράφει το όνειρο και τον διάλογο που είχε με τον Γιάννη Μακρή 

Κατερίνα Τσάβαλου: Η σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε και η σχέση της με έντεχνο καλλιτέχνη που δε μάθαμε ποτέ! 

“Πρωταγωνιστεί στο video clip μου η Ματίνα Νικολάου γιατί ήταν πιο οικονομική από το Νίκο Μουτσινά”! 

Keywords
Τυχαία Θέματα