Έξαλλος ο Γιάννης Παπαμιχαήλ: “Έχει και το θράσος να με απειλεί ότι…”

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ξέσπασε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, με αφορμή ένα σοβαρό θέμα που αντιμετωπίζει το τελευταίο διάστημα.

Σύμφωνα με την οργισμένη ανάρτηση που έκανε στο προφίλ του, εδώ και πέντε μήνες κάποιος – τον οποίο γνωρίζει, αλλά δεν αναφέρει το όνομα του – χακάρει τις ηλεκτρονικές του συσκευές και έχει πρόσβαση σε όλους τους λογαριασμούς του.

Συγκεκριμένα, έγραψε: “Αυτός που μου χακάρει το ρουτερ, τα laptops μου και τα κινητά μου τηλέφωνα επί 5 μήνες ,συνεχίζει μαζί με

κάποιους φίλους του hackers, να μου διαλύει τα πάντα, ελέγχει όλους τους email λογαριασμούς μου, όλα τα social media μου, καθώς και χρεώνει debit κάρτες και τους λογαριασμούς μου στην COSMOTE.

Και έχει και το θράσος να με απειλεί , ότι θα μου κάνει μήνυση, εάν πω ΔΗΜΟΣΙΑ το όνομα του. Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Προφανώς και θα κάνω κάτι άμεσα, και ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ 4 με 5 χρόνια, να τον / τους τσακίσω στα δικαστήρια. Έλεος πια με αυτόν τον πανίβλακα, και τα φιλαράκια του. Ξέρω ποιοι είναι, τα υπόλοιπα λίαν συντόμως”.

Δείτε την ανάρτησή του:

Διαβάστε ακόμη:

Δημήτρης Μηλιώνης: Χεράκι -χεράκι στη Μύκονο με νέα σύντροφο μετά τον χωρισμό από τη Σπυροπούλου 

Παντρεύεται ο Γιώργος Μαυρίδης!

Παναγιώτης Βασιλάκος: Χώρισε λίγο πριν γίνει ο πρωταγωνιστής του ριάλιτι The Bachelor!

Keywords
Τυχαία Θέματα