Μάθε πως θα μεταφέρεις λιγότερα πράγματα για το παιδάκι σου στην παραλία

Το σενάριο είναι γνωστό: Ξεκινάς να ετοιμαστείς για την παραλία και τελικά καταλήγεις να μεταφέρεις σχεδόν όλο σου το νοικοκυριό με τις τσάντες για τα παιδιά σου να καταλαμβάνουν σχεδόν όσο το πορτμπαγκαζ. Πόσο σε καταλαβαίνουμε… Μόνο τα προϊόντα για την προστασία και την περιποίηση των μικρών σου χρειάζονται μια τσάντα αποκλειστικά για την μεταφορά τους όμως σήμερα θα τελειώσουν όλα αυτά. Σήμερα θα σου μιλήσουμε για το νέο, πρωτοποριακό 3 σε 1 προϊόν που με ένα ψέκασμα προστατεύει από τον ήλιο, καταπραΰνει ερεθισμούς ΚΑΙ έχει εντομοαπωθητική δράση! Καλωσόρισε αυτό το καλοκαίρι

το BABYDERM® Kids Insect & Sun Protection από την InterMed στην ζωή σου και στην καθημερινότητα του μικρού σου!

Είναι το πρώτο αντηλιακό γαλάκτωμα με εντομοαπωθητική δράση που παράλληλα προστατεύει την ευαίσθητη παιδική επιδερμίδα από την ηλιακή ακτινοβολία και καταπραΰνει από τους ερεθισμούς. Όπως αντιλαμβάνεσαι, πρόκειται για ένα καινοτόμο προϊόν, ειδικά σχεδιασμένο για την ασφαλή φροντίδα των παιδιών όλη μέρα. Σκέψου πόσα έντομα μπορεί να περιτριγυρίζουν το μικρό σου στην εξοχή είτε είσαι στην παραλία είτε όχι. Η εντομοαπωθητική δράση είναι τόσο must όσο και η προστασία από τον ήλιο και το BABYDERM® Kids Insect & Sun Protection από την InterMed προστατεύει από όλα συμπεριλαμβανομένου και του κουνουπιού τίγρης! Την ίδια ώρα, ο συνδυασμός των UV φίλτρων προστατεύει ενάντια στα ηλιακά εγκαύματα και στις μακροχρόνιες βλάβες της UV ακτινοβολίας αλλά το κυριότερο είναι ό, τι μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης αλλεργιών που προκαλούνται από την ηλιακή ακτινοβολία.

Είναι με λίγα λόγια ό, τι χρειάζεται το παιδικό δερματάκι για να είναι προστατευμένο από ΤΑ ΠΑΝΤΑ και ό, τι πρέπει γι εσένα που κάθε φορά, σε κάθε εκδρομή ή εξόρμηση στην παραλία κουβαλάς ένα ολόκληρο νοικοκυριό μαζί σου. Η πιο ελαφριά τσάντα σου και η ξεγνοιασιά που θα σου χαρίσει η προστασία του BABYDERM® Kids Insect & Sun Protection από την InterMed θα σε κάνει να απολαύσεις τις χαρούμενες στιγμές με τα παιδιά σου περισσότερο… δε νομίζεις; Αναζήτησέ το σήμερα κιόλας και χαμογέλα!

The post Μάθε πως θα μεταφέρεις λιγότερα πράγματα για το παιδάκι σου στην παραλία appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα