Αλέξης Γεωργούλης: Πρωταγωνιστεί σε βρετανική σειρά – φωτο

Για τρίτη σεζόν πρωταγωνιστεί στη βρετανική σειρά “The Durrells”, ο Αλέξης Γεωργούλης. Ο γνωστός ηθοποιός συμμετέχει στα γυρίσματα που γίνονται στην Κέρκυρα μαζί με τον Γιώργο Καραμίχο (ενώ guest εμφάνιση θα κάνει και ο Κώστας Κρομμύδας στα επεισόδια της τρίτης σεζόν) και είναι ενθουσιασμένος.

Ο νέος κύκλος των γυρισμάτων στην Κέρκυρα

ξεκίνησε και ο Αλέξης Γεωργούλης δημοσίευσε backstage υλικό στα social media:

Ο βρετανικός τηλεοπτικός κολοσσός ΙΤV (με εκπληκτικές παραγωγές όπως το Downton Abbey, Sherlock Holmes, Mr. Bean, Coronation Street, Νόμος και Τάξη UK κ.ά) ανέθεσε στους παραγωγούς και σκηνοθέτες Simon Nye και Steve Barron να γυρίσουν την τηλεοπτική σειρά “The Durrells”, η οποία περιγράφει τη ζωή της οικογένειας Durrell την περίοδο που έζησαν στην Κέρκυρα, από το 1935 έως το 1939.

Πρόκειται για τη σειρά που βασίζεται στην διάσημη τριλογία του Gerald Durrell, η οποία περιλαμβάνει το αυτοβιογραφικό βιβλίο «Η οικογένειά μου και άλλα ζώα» που περιγράφει τη μετακόμιση της οικογένειας του 10χρονου τότε, διάσημου μετέπειτα συγγραφέα. Πρόκειται για ένα βιβλίο από τα πλέον πολυδιαβασμένα στη Μ. Βρετανία αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο.

Στον 1ο κύκλο της σειράς “The Durells” που συγκίνησε το κοινό (το πρώτο επεισόδιο είχε πάνω από 6,5 εκατ. τηλεθεατές,στη Μεγάλη Βρετανία), πρωταγωνιστούν η βρετανίδα ηθοποιός Keeley Hawes και ο James Cosmo. Αλλά και Έλληνες ηθοποιοί, ανάμεσά τους: ο Αλέξης Γεωργούλης που υποδύεται έναν Κερκυραίο οδηγό ταξί που μαθαίνει το νησί στην οικογένεια Durrell και έχει καθοριστική παρουσία στην εξέλιξη της ιστορίας, ο Γιώργος Καραμίχος που έχει τον ρόλο ενός γιατρού, ποιητή και φιλοσόφου που καλλιεργεί την αγάπη του Gerald Durrell για την φύση και τα ζώα. Ενώ στη σειρά βλέπουμε ακόμη τις: Άννα Σάββα, Όλγα Δαμάνη και την Κερκυραία Ηλέκτρα Νικολούζου.

The post Αλέξης Γεωργούλης: Πρωταγωνιστεί σε βρετανική σειρά – φωτο appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα