Γιούλικα Σκαφιδά: Πότε ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της στους συναδέλφους της

Η Γιούλικα Σκαφιδά θα γίνει μανούλα! Η γνωστή ηθοποιός είναι επτά μηνών έγκυος και σε δυο μήνες θα κρατά στην αγκαλιά της το αγοράκι της! Την αποκάλυψη έκανε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας δύο φωτογραφίες όπου μας δείχνει τη φουσκωμένη κοιλίτσα της αλλά και το υπερηχογράφημα του μωρού τους.

Μερικές ημέρες μετά την ανακοίνωσή της πως περιμένει το πρώτο της παιδί, η Γιούλικα Σκαφιδά έκανε την πρώτη της επίσημη εμφάνιση

το απόγευμα της Τετάρτης 20/9 στο Cine Πολεμικό Μουσείο, στην παρουσίαστη της νέας σειρά τους ΑΝΤ1+, «Ψυχοκόρες», στην οποία συμμετέχει.

Εκεί, η ηθοποιός βρέθηκε μπροστά στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών και στους δημοσιογράφους και έκανε δηλώσεις. Μεταξύ άλλων, η Γιούλικα Σκαφιδά αποκάλυψε πως πρώτη φορά μίλησε στους συναδέλφους της για την εγκυμοσύνη της πριν μερικές ημέρες.

«Τα γυρίσματα ξεκίνησαν τον Μάρτιο οπότε, ήταν πάρα πολύ νωρίς για να μου δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα η εγκυμοσύνη. Ανακοίνωσα στους συναδέλφους μου ότι είμαι έγκυος πριν μερικές ημέρες. Χαρήκαμε όλοι πάρα πολύ.

Αλλάξαμε λίγο τη γκαρνταρόμπα μου γιατί κάποια ρούχα, ειδικά τα παντελόνια της εποχής που ήταν ψηλόμεσα, δε μου έκανα πια και συνεχίσαμε ως έχει. Δεν άλλαξε κάτι ούτε στον τρόπο που δουλεύουμε, ούτε στις ώρες. Δεν έχει αλλάξει τίποτα», είπε η Γιούλικα Σκαφιδά στις δηλώσεις της που προβλήθηκαν το πρωί της Παρασκευής 21/9 στην εκπομπή «Happy Day».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε: 

Διαβάστε ακόμα:

Η συγκλονιστική αποκάλυψη του Γιώργου Χρανιώτη στον αέρα της εκπομπή «Πρωίαν σε είδον».

Φωτεινή Αθερίδου: Ο γιος της έγινε τεσσάρων και το γιόρτασαν στο λούνα παρκ – Φωτογραφίες

Φίλιππος Πλιάτσικας: Απαντά στο γιατί διαλύθηκαν οι Πυξ Λαξ

Keywords
Τυχαία Θέματα