5+1 προϊόντα skincare που πρέπει να αποκτήσεις πριν φύγει ο Αύγουστος!

Μετά τις διακοπές η επιδερμίδα μας εκπέμπει SOS! Κάτι ο ήλιος, το θαλασσινό νερό, το χλώριο από την πισίνα, η άμμος, η υγρασία, οι διαφορετικές καιρικές συνθήκες που επικρατούν γενικά, ακόμα και ο αέρας είναι θέμα και το δέρμα μας χάνει την υγρασία του, αφυδατώνεται αλλά και ερεθίζεται.

Ειδικά εάν δεν είμαστε και τόσο επιμελείς με την ρουτίνα ομορφιάς μας , που στα ταξίδια μας κάπως την αμελούμε!

Τι μπορούμε να κάνουμε για να ενυδατώσουμε ξανά την επιδερμίδα μας και να αποκτήσει ξανά τη χαμένη της λάμψη;

Πέρα από την κατανάλωση άφθονου νερού, τη σωστή διατροφή υπάρχουν φυσικά

και skincare προϊόντα που μπουστάρουν την επιδερμίδα και την αναζωογονούν!

Οπότε πριν μπει ο Σεπτέμβρης καλό θα ήταν να τα προμηθευτείς ώστε να ξεκινήσεις εντατικά να τα χρησιμοποιείς και να δεις διαφορά στην επιδερμίδα σου!

Τα skincare products με τα απαραίτητα συστατικά ώστε να δώσεις ένα extra boost λάμψης στην επιδερμίδα σου!

#1.La Roche Posay – Cicaplast B5 Serum 30ml

Ο ορός Cicaplast B5 της La Roche-Posay ενισχύει τη διαδικασία επανόρθωσης του επιδερμιδικού φραγμού. Moναδική σύνθεση με υψηλή περιεκτικότητα 10% σε Βιταμίνη B5, που προστατεύει το ερεθισμένο δέρμα του προσώπου από εξωτερικούς επιθετικούς παράγοντες και προάγει την καλύτερη επανόρθωσή του. Δρα σαν αόρατος επίδεσμος για ενδυνάμωση του επιδερμικού φραγμού.

#2.GarnierSkin Naturals Vitamin C

Ο ορός με βιταμίνη C Garnier Skin Naturals Vitamin C Super Glow Serum θα σας βοηθήσει να τον πετύχετε σε μόλις 6 ημέρες. Προσφέρει φωτεινότητα κι έτσι απαλλάσσει το πρόσωπό σας από μια θαμπή και κουρασμένη εμφάνιση. Επιπλέον, βοηθάει στην ενοποίηση του χρώματος της επιδερμίδας και μειώνει την ορατότητα των χρωστικών κηλίδων. Όλα αυτά χωρίς να αφήνει πίσω του μια λιπαρή ή κολλώδη στρώση.

#3.Nivea – Hyaluron Cellular Filler

Επαναφέρει δύναμη στο δέρμα και το κρατάει σφιχτό, μειώνει τις ρυτίδες και αποτρέπει την εμφάνισή τους, θρέφει σε βάθος, επαναφέρει στο δέρμα νεανική εμφάνιση.

#4.Vichy – Eau Thermale Ιαματικό Νερό, 150ml

Καταπραΰνει τον ερεθισμό, φιξάρει το μακιγιάζ, βοηθά στην τόνωση της άμυνας του δέρματος, αναζωογονεί και ενεργοποιεί!

#5.Apivita Beessential Oils – Strengthening & Hydrating Skin Supplement Day Oil

Ένα αναζωογονητικό συμπλήρωμα ενέργειας που ενισχύει την ομορφιά της επιδερμίδας καθώς την προετοιμάζει για τα επόμενα βήματα της ρουτίνας. Αυτό το λεπτόρρευστο ελιξίριο προσώπου, με πρόπολη & αιθέρια έλαια εσπεριδοειδών προσφέρει εξαιρετική ενυδάτωση ενώ παράλληλα ενισχύει τη φυσική δύναμη της επιδερμίδας.

#6.Bioderma Sensibio Gel Moussant 500 ml

Το Bioderma Sensibio Gel Moussant είναι ένα απαλό καθαριστικό και ντεμακιγιάζ gel προσώπου και ματιών που ενισχύει την ενυδάτωση της ευαίσθητης επιδερμίδας με τάση για ξηρότητα.

Ειδικότερα, καθαρίζει και αφαιρεί το μακιγιάζ με απαλότητα και σχολαστικότητα από το πρόσωπο και τα μάτια. Μάλιστα, χαρίζει διαρκή ενυδάτωση της επιδερμίδας και καταπραΰνει τους ερεθισμούς.

Πηγή φωτογραφιών: Pexels

Μια ματιά ακόμα:

Nail stickers: Νύχια – αυτοκόλλητα στα πιο φθινοπωρινά χρώματα!

Keywords
Τυχαία Θέματα