Μαρία Τζομπανάκη: Αποκάλυψε πώς θα ολοκληρωθεί ο πρώτος κύκλος του «Σασμού»

Το μεσημέρι της Κυριακής (22/5), η Μαρία Τζομπανάκη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Alpha, «Καλύτερα Δε Γίνεται».

Η γνωστή ηθοποιός παραχώρησε μία εφ’ όλης συνέντευξη και -μεταξύ άλλων- αναφέρθηκε στην επιτυχημένη σειρά του Alpha «Σασμός», στην οποία υποδύεται την “Καλλιόπη”.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησής της με τη Ναταλία Γερμανού, η ίδια εξήγησε πως αντιμετωπίζει το ρόλο της τιμητικά προς τις γυναίκες της Κρήτης,

ενώ έκανε και κάποιες αποκαλύψεις για το φινάλε του πρώτου κύκλου της σειράς.

«Τα ρούχα που φορούσανε δεν διέγραφαν ποτέ το σώμα τους, τα φορούσαν πάντα ένα νούμερο μεγαλύτερο. Γι’ αυτό και γω είμαι πάντα πολύ προσεκτική και το φοράω συνέχεια. Όταν μου έλεγαν κάτι, έλεγα “έτσι είναι αυτές!” ‘Μα μη φοράς αυτά’, μα έτσι κάνανε! Αυτές είναι οι γυναίκες μιας άλλης εποχής. Είναι τιμητικό για μένα, προσπαθώ να τις τιμήσω», είπε αρχικά η Μαρία Τζομπανάκη.

Για το φινάλε του πρώτου κύκλου, αποκάλυψε: «Θα γίνουν πολλά, η σεζόν η πρώτη θα κλείσει με τρόπο ανάμεικτο θα έλεγα. Αλλά θα αφήσει αυτό το “γιατί τελείωσε τώρα!” Στα δράματα συμβαίνουν συνήθως δύσκολες καταστάσεις. Εγώ ρώτησα να μου πουν αν θα ερωτευτεί η Καλλιόπη, αλλά όχι. Είναι ταγμένη η Καλλιόπη στον σταυραετό της».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης: 

Νίκος Αλιάγας: Οι κριτές του γαλλικού The Voice του αφιερώνουν “Τα παιδιά του Πειραιά” για τα γενέθλιά του

X-Factor – Στέλιος Ρόκκος: Αιφνιδίασε τον Ανδρέα Γεωργίου δίνοντάς του φιλί στο στόμα -Βίντεο

Βαλάντης: Θα καταθέσει αγωγή κατά του Γιώργου Λάγιου -Δεν έχει τέλος η κόντρα τους

Keywords
Τυχαία Θέματα