Κώστας Χαρδαβέλλας: «Έχω διαγράψει τη λέξη μητέρα από τη ζωή μου»

Το πρωί της Κυριακής (28/4), ο Κώστας Χαρδαβέλλας παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Open Weekend» και τη δημοσιογράφο, Ξανθίππη Βουτσαλά.

Ο γνωστός δημοσιογράφος προχώρησε σε μία εκ’ βαθέων εξομολόγηση και -μεταξύ άλλων-αναφέρθηκε και στην μητέρα του, η οποία «έφυγε» από την ζωή όταν εκείνος ήταν πέντε ετών, ενώ σχολίασε και την κατάσταση που επικρατεί τον τελευταίο καιρό στην ελληνική τηλεόραση.

«Έχουν μπερδευτεί λίγο τα πράγματα στην τηλεόραση. Βλέπω ηθοποιούς και τραγουδιστές να κάνουν τους δημοσιογράφους, μπορεί να δεις κάποιον παίκτη

από το Survivor και μια που δεν ξέρει να μιλάει ελληνικά μέχρι ένα ποιοτικό ενημερωτικό πρόγραμμα. Αυτό που συμβαίνει συχνά είναι υπερβολή και πέρα από το όριο που πρέπει να υπάρχει. Όταν σου δείχνει ο άλλος πως σκοτώνει τη γυναίκα του για να μην τον πιάσουν ή η άλλη πως έδινε την κεταμίνη στο παιδί της, αυτά είναι μηνύματα και μαθήματα σε νέα παιδιά που δεν ξέρεις πως μπορεί κάποια στιγμή να τα χρησιμοποιήσουν. Πιστεύω ότι είναι μια υπερβολή, δεν χρειάζονται αυτές οι λεπτομέρειες και δεν προσθέτουν τίποτα», είπε αρχικά ο Κώστας Χαρδαβέλλας.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Έχω διαγράψει τη λέξη μητέρα από τη ζωή μου επειδή η μητέρα μου έφυγε όταν ήμουν πέντε χρονών. Τα πράγματα που σε πονάνε τα διαγράφεις. Είναι αυτό που λέω συχνά, είναι ένα φωτογραφικό φιλμ που το καις για να μην σε πονάει. Άρα λοιπόν η λέξη μαμά για μένα είναι διαγραμμένη από τότε που ήμουν πέντε χρονών. Δεν την είπα ποτέ, δεν την χρησιμοποίησα ποτέ και δεν είναι μια λέξη που την χρησιμοποιώ».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης: 

Ο Απόστολος Ρουβάς εξομολογείται: «Το Survivor βοήθησε στο να αλλάξει η σχέση με τον πατέρα μου»

Μαρία Τζομπανάκη: Απαντά στις φήμες που θέλουν τον γιο της, Ορφέα Αυγουστίδη να γίνεται μπαμπάς για δεύτερη φορά

Μιχάλης Ζαμπίδης: Ο λόγος που η σύντροφός του δεν έχει πάρει ακόμα εξιτήριο από το μαιευτήριο μετά των ερχομό των διδύμων

Keywords
Τυχαία Θέματα