Η συνήθεια του Ουγγαρέζου και η συμβουλή της Φαίης: «Μην το κάνεις, δε σε τιμά. Είναι μικροπρεπές, ανώριμο και παιδιάστικο»

Ένταση υπήρξε το πρωί της Πέμπτης 4 Οκτωβρίου στο Πρω1νό, για τον τρόπο που ο Δημήτρης Ουγγαρέζος διαχειρίζεται τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram! Συγκεκριμένα, η συνεργάτιδα της εκπομπής Νίκη Λεμονή, αποκάλυψε στον τηλεοπτικό αέρα, ότι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος την μπλόκαρε από την διαδικτυακή πλατφόρμα.

Και τότε έκπληκτη η Φαίη προσπάθησε να συμβουλέψει τον συνεργάτη της, ο οποίος επέμεινε στην άποψη του: «Όποιον δεν έχω όρεξη ούτε να τον βλέπω τον κάνω, δε θέλω να το συζητήσω! Ό,τι θέλω κάνω, δικό μου είναι το instagram».

«Δεν είναι ωραίο Δημήτρη! Μπλόκαρες

την Νίκη και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Άκουσέ με… Είναι ανώριμο… αφού έχεις ανοιχτό λογαριασμό, δεν σε τιμά αυτό», ανέφερε η Φαίη και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος τόνισε: «Το τι με τιμά άσε με να το ξέρω εγώ».

Στη συνέχεια η Φαίη μας του απάντησε: «Είναι μικροπρεπές, ανώριμο και παιδιάστικο» και τότε ο Ουγγαρέζος είπε με χιούμορ «Ό,τι θέλω κάνω ρε. Θα μπλοκάρω και εσένα! Δε σέβεσαι τίποτα», ενώ η Φαίη προσπάθησε να του πάρει το κινητό.

Δείτε το παρακάτω απόσπασμα από το Πρω1νό:

Δείτε ακόμη: Ο Χρήστος Μάστορας είναι full in love με παίκτρια του «My style rocks»!

Keywords
Τυχαία Θέματα