Μαρία Κορινθίου: «Ο Γιάννης Αϊβάζης έχει βρεθεί τετ-α-τετ με άνθρωπο που με παρενόχλησε»

Η Μαρία Κορινθίου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και ρωτήθηκε για τη φημολογούμενη πρόταση που έχει από τον ΣΚΑΪ για να παρουσιάσει εκπομπή του Σαββατοκύριακο, για το #metoo, αλλά και για την κόρη της, Ισμήνη.

Όσον αφορά στις τηλεοπτικές προτάσεις, η γνωστή ηθοποιός απέφυγε να μπει σε λεπτομέρειες και αρκέστηκε να αναφέρει: «Συζητάω πολύ έντονα κάποιες προτάσεις. Σχεδόν κάθε χρόνο μου γίνεται πρόταση για παρουσίαση».

Μιλώντας για το #metoo, η Μαρία Κορινθίου είπε: «Όλοι υποθέτω ότι χρειαζόμαστε ένα χέρι βοηθείας, όλοι

χρειαζόμαστε λύτρωση – άλλοι πολλή άλλοι λιγότερη – ή ίσως μια συγχώρεση αλλά αυτή θα πρέπει να έρθει πρώτα από τους καταγγέλλοντες και μετά απ’ όλους τους υπόλοιπους».

Όσον αφορά στην παρενόχληση που βίωσε η ίδια, δήλωσε: «Μου έχει συμβεί, θα μπορούσα να το είχα κάνει τότε αλλά δεν είχα μπει στη διαδικασία. Στον Γιάννη έχω μιλήσει για τους ανθρώπους που με είχαν παρενοχλήσει. Όλα τα ξέρει. Έχει βρεθεί μαζί τους και η συμπεριφορά του ήταν σοβαρή».

Ακόμα, η Μαρία Κορινθίου αναφέρθηκε στην κόρη της, Ισμήνη: «Η Ισμήνη έχει μεγαλώσει πολύ. Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο είναι σε μια φάση που προσπαθούσε και εγώ και ο Γιάννης να το διαπραγματευτούμε. Έχει φύγει από το κοριτσάκι και είναι γυναικάκι».

Διαβάστε ακόμα:

 Πρω1νό 5/7: Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τη Λίτσα Πατέρα

 Mike-Πρω1νό: Η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή και τον χωρισμό του από την Έλενα Τσαγκρινού -«Το προσπαθήσαμε, αλλά…»

 Σταμάτης Γαρδέλης στο Πρω1νό: «Δόξα τω Θεώ ο Φιλιππίδης αποφυλακίστηκε»

Keywords
Τυχαία Θέματα