Σταύρος Σβήγκος στο Πρω1νό: «Για τον Λιγνάδη δεν γνώριζα τις ηλικίες… Ήταν και καθηγητής μου»

Ο Σταύρος Σβήγκος παραχώρησε δηλώσεις στο Πρω1νό και αναφέρθηκε στο κίνημα #metoo με αφορμή τις δίκες του Δημήτρη Λιγνάδη και του Πέτρου Φιλιππίδη που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Απαντώντας στη δήλωση του Αλέξη Κούγια, που είπε ότι το θέατρο είναι ένα μεγάλο κρεβάτι, ο γνωστός ηθοποιός δήλωσε: «Ντρέπομαι όταν αυτός ο άνθρωπος πιάνει τον δικό μου χώρο στο στόμα μου. Κάθε ήττα δική του είναι μια νίκη για την κοινωνία μας».

Αναφορικά με τις καταγγελίες

για Δημήτρη Λιγνάδη και Πέτρο Φιλιππίδη, ο Σταύρος Σβήγκος δήλωσε: «Για τον Δημήτρη Λιγνάδη δεν ήξερα τις ηλικίες που προσεγγίζει, ενώ ήταν και καθηγητής μου, δεν γνώριζα ότι υπήρχαν όλα αυτά. Για τις άλλες περιπτώσεις δεν ήξερα τόσο ακραίες καταστάσεις».

Στην ερώτηση για το αν μια δημόσια καταγγελία μπορεί να αποκλείσει κάποιον ηθοποιό από δουλειά, ο ίδιος απάντησε: «Δεν το αποκλείω. Όποιος σκέφτεται έτσι, είναι πολύ ρηχός άνθρωπος και προτιμάει τη μαυρίλα στον χώρο εργασίας του, παρά να είναι όλα στο φως και ξεκάθαρα και να είμαστε όλοι υγιείς εσωτερικά και να μην φοβάται κανείς κανέναν».

Διαβάστε ακόμα:

 Πέτρος Φιλιππίδης: Έτσι συγκεντρώθηκαν τα 20.000 ευρώ – Η παρέμβαση του Σπύρου Μπιμπίλα

 Δημήτρης Λάλος: Η αποκάλυψη για το φινάλε του “Σασμού” -«Έχουμε ετοιμάσει κάτι πολύ δυνατό, θα εκπλαγείτε»

 Πρω1νό: Η μητέρα της πρώτης καταγγέλλουσας είχε δεχτεί άσχημη συμπεριφορά από τον Φιλιππίδη

Keywords
Τυχαία Θέματα