Μαρία Κορινθίου για το «Πρω1νό»: «Έχω χάσει την υπομονή μου με την εκπομπή»

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και αρκετό καιρό, η Μαρία Κορινθίου δεν θα βρίσκεται την επόμενη τηλεοπτική σεζόν στο «Πρω1νό» του ANT1.

Χθες (16/6), η ηθοποιός δεν εμφανίστηκε στην αποφώνηση της εκπομπής, όπως συνηθίζεται, καθώς κάτι που συνέβη στο πλατό προκάλεσε την ενόχλησή της.

Τι προκάλεσε τον εκνευρισμό της Μαρίας Κορινθίου;

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής «Open Weekend»,  η ηθοποιός εκνευρίστηκε καθώς ένα θέμα που ήταν να παρουσιάσει η ίδια παρουσιάστηκε τελικά από άλλο πρόσωπο της εκπομπής.

Αμέσως

μετά το τέλος του «Πρω1νού», η κάμερα της εκπομπής του Open και η δημοσιογράφος Σοφία Μανουσακίδου  συνάντησαν την Μαρία Κορινθίου και εκείνη δεν έκρυψε την ενόχλησή της, αναφέροντας -μεταξύ άλλων- πως έχει χάσει την υπομονή της με την πρωινή εκπομπή του ANT1.

«Η κατάσταση της υπομονής μου είναι Amber Alert κι εγώ δεν την έχω πια. Έχω χάσει την υπομονή μου με το “Πρω1νό”. Δεν θα σου πω κάτι άλλο. Θα τα μάθετε όλα σύντομα. Τελειώνει και η εκπομπή. Κάποιοι δεν κάνουν υπομονή να τελειώσει η εκπομπή κι αφού δεν κάνουν υπομονή, δεν κάνω κι εγώ. Μάθε τι έγινε και τι δεν έγινε σήμερα στην εκπομπή, δες και την εκπομπή και θα καταλάβεις. Όχι δε μίλησα με τον Γιώργο, με κανέναν δε μίλησα», είπε η Μαρία Κορινθίου.

Διαβάστε επίσης:

Ιωάννα Μαλέσκου: Το μήνυμα για τα γενέθλια της μαμάς της -«Είχα ξεχάσει πώς είναι να σε φροντίζουν»

Σασμός: Πρωταγωνίστρια ανακοίνωσε την αποχώρησή της από τη σειρά

Ανθή Βούλγαρη: «Στεναχωριόμουν πάρα πολύ, τα έπαιρνα όλα μέσα μου»

Keywords
Τυχαία Θέματα