Ιωάννα Μαλέσκου: Το μήνυμα για τα γενέθλια της μαμάς της -«Είχα ξεχάσει πώς είναι να σε φροντίζουν»

Η χτεσινή ημέρα ήταν πολύ ξεχωριστή για την Ιωάννα Μαλέσκου, καθώς η πολυαγαπημένη της μητέρα είχε τα γενέθλιά της.

Η παρουσιάστρια ευχήθηκε δημόσια στη γυναίκα που την έφερε στον κόσμο, κάνοντας μια πολύ τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ανάρτηση της Ιωάννας Μαλέσκου για τα γενέθλια της μαμάς της

Η παρουσιάστρια δημοσίευσε στο προφίλ της μία φωτογραφία με την τούρτα γενεθλίων της μαμάς, πάνω στην οποία έγραφε: «Xρόνια Πολλά, γιαγιάκα μου», ως ένα πρώτο μήνυμα από

την εγγονή της

Η ίδια συμπλήρωσε την ανάρτησή της με το εξής μήνυμα: «Χρόνια Πολλά, μανούλα μου! Είχα ξεχάσει τόσα χρόνια που λείπω, πώς είναι να σε φροντίζουν. Τρεις γενιές».

Η μητέρα της Ιωάννας Μαλέσκου βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό της και φαίνεται ότι τη βοηθά πολύ στην καθημερινότητα με την μικρή της πριγκίπισσα.

Η Ιωάννα Μαλέσκου έχει αφοσιωθεί πλήρως στην ανατροφή της μπέμπας της, που την έχει απόλυτη ανάγκη και συνεπώς οι αναρτήσεις της στα social media είναι περιορισμένες. Η παρουσιάστρια ζει πρωτόγνωρα συναισθήματα και έχει θέσει σε απόλυτη προτεραιότητα την οικογένειά της.

Πριν από κάποιες μέρες, η κόρη της Ιωάννας Μαλέσκου έγινε ενός μηνός και η ίδια προχώρησε σε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση στο Instagram: Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια έγραψε: «1 μήνας μαζί. Κι εγώ νιώθω ότι υπήρχες πάντα στη ζωή μας. Όλα ξαφνικά απέκτησαν νόημα. Ακόμη και ο χρόνος. Σ’ αγαπώ».
Διαβάστε επίσης:

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 17/6

Ανίτα Μπραντ: Πήγε στη δουλειά μαζί με τον 2,5 μηνών γιο της -Φωτογραφία

Δήμητρα Παπαδήμα για Γιάννη Μποσταντζόγλου: «Κάπνιζε πέντε πακέτα την ημέρα, δεν κοιμόταν για να καπνίζει»

Keywords
Τυχαία Θέματα