Survivor All Star: Το έκτακτο συμβούλιο και η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

Αυλαία αναμένεται να ρίξει σε λίγες εβδομάδες ο All Star κύκλος του «Survivor» στον ΣΚΑΪ.

Το trailer για το αυριανό επεισόδιο του reality επιβίωσης δόθηκε στη δημοσιότητα και σε αυτό βλέπουμε τον Γιώργο Λιανό να καλεί τους παίκτες των δύο ομάδων σε έκτακτο συμβούλιο και να τους ανακοινώνει πως το «Survivor All Star» γίνεται πλέον ατομικό.

«Survivors, σας καλωσορίζω στο έκτακτο συμβούλιο του νησιού. Ήρθε η ώρα να σας πω τον λόγο για τον οποίο κληθήκατε σε έκτακτο συμβούλιο. Η οχτάδα του “Survivor All Star” συνεχίζει

στο ατομικό του Survivor», ακούγεται να λέει ο Γιώργος Λιανός.

Όσο για τους αγώνες επάθλου, οι δύο ομάδες αναμένεται να αλλάξουν και πάλι σύνθεση και να αποκτήσουν η καθεμιά από έναν αρχηγό.

Μετά την αποχώρηση της Μελίνας Μεταξά από το «Survivor All Star», τρία κορίτσια και πέντε αγόρια διεκδικούν τη νίκη. Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Σταυρούλα Χρυσαειδή, Στέλλα Ανδρεάδου, Σάκης Κατσούλης, Κωνσταντίνος Βασάλος, Ηλίας Μπόγδανος, Νίκος Μπάρτζης και Μάριος Πρίαμος είναι οι οκτώ παίκτες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο παιχνίδι.

Πότε θα πραγματοποιηθεί ο τελικός του «Survivor All Star»;

Κατά τη διάρκεια της χτεσινής ραδιοφωνικής εκπομπής του με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε πότε θα πραγματοποιηθεί ο τελικός του reality επιβίωσης.

«Τέλη του Ιουνίου επιστρέφουμε στην Ελλάδα. Ο τελικός του “Survivor All Star” θα γίνει στις 10-11 Ιουλίου. Κάπου εκεί νομίζω», ήταν τα ακριβή λόγια του  παρουσιαστή. Συνεπώς, σε λιγότερο από έναν μήνα θα γνωρίζουμε ποιος παίκτης θα είναι ο νικητής του «Survivor All Star».

Διαβάστε επίσης:

Ανθή Βούλγαρη: «Στεναχωριόμουν πάρα πολύ, τα έπαιρνα όλα μέσα μου»

Ανίτα Μπραντ: Πήγε στη δουλειά μαζί με τον 2,5 μηνών γιο της -Φωτογραφία

Δήμητρα Παπαδήμα για Γιάννη Μποσταντζόγλου: «Κάπνιζε πέντε πακέτα την ημέρα, δεν κοιμόταν για να καπνίζει»

Keywords
Τυχαία Θέματα