Μαρία Κορινθίου: Φωτογραφίζεται χωρίς ίχνος μακιγιάζ και μιλάει για το ρετούς στα περιοδικά

Σέξι, δυναμική και αδιαμφισβήτητα εκθαμβωτική η Μαρία Κορινθίου μιλάει για όλους και για όλα σε συνέντευξη που παραχώρησε στο People. Η γνωστή ηθοποιός φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο χωρίς ίχνος μακιγιάζ και μίλησε για το ρετούς στα περιοδικά.

Δεν φοβάσαι να βγαίνεις αρετουσάριστη στα περιοδικά;

Εξαρτάται. Καταρχάς το ρετούς έχει πολλές έννοιες, δεν σημαίνει δηλαδή ότι πρέπει καλά και ντε να σε κάνει άλλον άνθρωπο. Για το People

τώρα φωτογραφήθηκα χωρίς μακιγιάζ και απλά μετά στις φωτογραφίες φτιάχτηκε λίγο το δέρμα. Το ίδιο και στο σώμα. Διορθώσαμε μικρές ατέλειες στο δέρμα χωρίς να αλλάξουν οι διαστάσεις. Αν επιλεγούν οι πιο κολακευτικές και αβανταδόρικες πόζες, δεν χρειάζεται ρετούς. Προσπαθούμε να απομυθοποιήσουμε εξώφυλλα περιοδικών σε μέγεθος που δεν θα έπρεπε. Και στη Vogue ρετουσάρουν ακόμα και τη Gisele. Θέλω να πω πως ένα εξώφυλλο ενός περιοδικού είναι ένα εξώφυλλο. Δεν σημαίνει κάτι. Από ό,τι αποδείχτηκε με όλο αυτό τον ντόρο που έγινε –που για μένα είναι υπερβολικός–, κάποιοι ψάχνουν να βρουν ένα μικρό ψεγάδι στον άλλον και από αυτό πιάνονται και μετά γίνεται ό,τι γίνεται.

Keywords
Τυχαία Θέματα