Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 16-20/10

Ακόμα μια εβδομάδα του Πρω1νού στον τηλεοπτικό αέρα και εμείς συγκεντρώσαμε όλες τις εμφανίσεις της Φαίης μας. Ποια ξεχώρισες; Δες τις όλες ξανά αναλυτικά και κατόπιν αποφάσισε ποια είναι η αγαπημένη σου, επιβραβεύοντάς την με τη θετική σου ψήφο.

Δευτέρα 16/10

Οι ασπρόμαυρες ρίγες είναι χωρίς καμία αμφιβολία ένα από τα πιο αγαπημένα και διαχρονικά prints της μόδας. Οι σχεδιαστές συχνά την.. ανεβάζουν στην πασαρέλα, δείχνοντάς μας μια σειρά, άλλοτε από κλασικούς συνδυασμούς, όπως φορεμένη με μονόχρωμα ή nude αξεσουάρ και άλλοτε απογειώνοντάς την με την προσθήκη floral

κομματιών -σίγουρα θα έχετε δει την μαρινιέρα να σετάρεται με λουλουδάτες πολύχρωμες φούστες. Η Φαίη μας για τη σημερινή της εμφάνιση έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης σε αυτό το print, επιλέγοντας ασπρόμαυρο ριγέ κρουαζέ μίνι φόρεμα από την εταιρεία BSB. Το look της που έγινε από τον Βαγγέλη Ζάχο, τον προσωπικό της στυλίστα, τελειοποιήθηκε με μαύρες γόβες με καστόρινα pom pon Mark Milanκαι κολιέ και δυο βραχιόλια από την Wonderfly collection της Folli Follie που περιλαμβάνει κοσμήματα και ρολόγια σε σχέδιο πεταλούδας και τα βλέπετε στη φωτογραφία που ακολουθεί. Ο Γιάννης Σίσκος επιμελήθηκε σήμερα το μακιγιάζ της Φαίης με τις γήινες και λαμπερές αποχρώσεις με προϊόντα της εταιρείας YSL και ο Δημήτρης Στράτος τα ίσια μαλλιά της με τη χωρίστρα στο πλάι. To Fashion Tip της ημέρας: Αν έχετε πλούσιο στήθος μην επιλέγετε οριζόντιες ρίγες στα outfit σας, ειδικότερα σε tops, γιατί θα προσθέσετε έξτρα όγκο στην περιοχή αυτή. Το ίδιο θα πρέπει να κάνετε και στην περίπτωση που έχετε μεγάλη περιφέρεια ή κοιλίτσα. Αντίθετα καλό θα ήταν να λέτε ναι σε ρούχα με κάθετες ρίγες -έτσι η σιλουέτα σας θα… μαζέψει και θα φαίνεστε ψηλότερες.

Τρίτη 17/10

Οι πέρλες, το διαχρονικό σύμβολο της κομψότητας και της θηλυκότητας αποτελούν μια από τις κορυφαίες τάσεις της σεζόν. Ναι, είναι πραγματικά παντού. Στολίζουν πουκάμισα, πουλόβερ, φούστες, φορέματα, τσάντες, παπούτσια, headbands, γυαλιά ηλίου, γάντια κ.α. και τα κάνουν να φαίνονται μοναδικά και… πολύτιμα. Με το trend αυτό εμφανίστηκε σήμερα στο Πρω1νό και η Φαίη μας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό με ένα ασπρόμαυρο ριγέ πουκάμισο με πέρλες κουμπιά -το συγκεκριμένο φοριέται με τρεις διαφορετικούς τρόπους -συνδυασμένο με μαύρο pencil φούστα -και τα δύο από την εταιρεία BSB. Το look της ολοκληρώθηκε με ψηλοτάκουνες γόβες nude περλέ από τον Dukas, γυαλιά ηλίου Charlie Max και έγινε όπως πάντα από τον Βαγγέλη Ζάχο. Το μακιγιάζ της Φαίης μας επιμελήθηκε σήμερα ο Γιάννης Νίσκος με τα έντονα τονισμένα μάτια που έγινε με προϊόντα της εταιρείας YSL, εκτός από το κραγιόν που ήταν το Scls03 σε απόχρωση του ροζ από την NYX cosmetics και ο Δημήτρης Στράτος χρησιμοποίησε το Redken Volume Beach Envy Wave και της έφτιαξε κυματιστά μαλλιά με χωρίστρα στο πλάι.

Τετάρτη 18/10

Τα λουλούδια, το κορυφαίο print της Άνοιξης, είναι στη μόδα και αυτό το Φθινόπωρο. Ξέρουμε πως το λατρεύετε γιατί σας εξασφαλίζει ένα πολύ μοδάτο αποτέλεσμα, σας ανεβάζει αμέσως τη διάθεση και σας φτιάχνει την ψυχολογία με τα έντονα χρώματα και σίγουρα θα αποτελέσει το πιο ωραίο αντίδοτο στον καιρό που σε λίγο θα γίνει σκοτεινός και μουντός. Στην τάση αυτή είπε ναι και η Φαίη μας. Συγκεκριμένα εμφανίστηκε με ένα σεμιζιέ floral φόρεμα από την εταιρεία Access, συνδυασμένο με μαύρα booties Kotsonas shoes και εντυπωσιακά σκουλαρίκια Folli Follie -το look της έγινε για ακόμα μια αφορά από τον Βαγγέλη Ζάχο, τον προσωπικό της στυλίστα. O Γιάννης Σίσκος επιμελήθηκε σήμερα το μακιγιάζ της Φαίης μας σε λαμπερές και γήινες αποχρώσεις που έγινε με προϊόντα YSL, εκτός από τα χείλη, στα οποία χρησιμοποίησε το κραγιόν Νο 101 της εταιρείας Armani και ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της ένα pony tail με όγκο. Το Fashion Tip της ημέρας: Επιλέξετε ρούχα που το μέγεθος των λουλουδιών τους ταιριάζει απόλυτα στο σωματότυπό σας. Αν πείτε ναι σε μεγάλα, τότε θα πρέπει να ξέρετε πως αυτά θα τονίσουν τα σημεία σας με τα παραπανίσια κιλά και το αποτέλεσμα δεν θα είναι ιδιαίτερα κολακευτικό.

Πέμπτη 19/10

Το γκρι χρώμα είναι μια από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν. Ταιριάζει απόλυτα με τον μουντό καιρό, την συννεφιά και τις βροχές, αλλά παρόλα αυτά είναι πολύ πιο φωτεινό από το μαύρο -ναι, ξέρουμε πως του έχετε μεγάλη αδυναμία και το επιλέγετε συχνά για τις εμφανίσεις σας. Στο γκρι χρώμα… επένδυσε σήμερα και η Φαίη μας, η οποία καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του Πρω1νού με ένα γκρι πλεκτό σύνολο, cropped top με ανοίγματα στους αγκώνες και pencil φούστα, από την Zini. Το look της ολοκληρώθηκε με μπλε βελούδινες γόβες Mark Milan και δερμάτινο τσόκερ με χρυσή μεταλλική λεπτομέρεια Folli Follie και έφερε την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε σήμερα το μακιγιάζ της Φαίης μας που έγινε με προϊόντα YSL σε γήινες και λαμπερές αποχρώσεις και ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της, ο οποίος της έφτιαξε ένα χαμηλό pony tail με κοτσίδα ψαροκόκαλο. Το Fashion Tip της ημέρας: Όταν λέτε ΝΑΙ σε ένα μονόχρωμο σύνολο,τότε σας συμβουλεύουμε να παίζετε με τα αξεσουάρ, επιλέγοντας διαφορετικά χρώματα και υλικά.

Παρασκευή 20/10

Το καμηλό, ένα από τα πιο ωραία και χαρακτηριστικά χρώματα της chic γυναικείας γκαρνταρόμπας αποτελεί μεγάλη τάση για τη σεζόν που διανύουμε. Και δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά, αφού είναι ουδέτερο αλλά και glam και χωρίς καμία αμφιβολία ταιριάζει με τα περισσότερα ρούχα και αξεσουάρ σας, ενώ μπορεί άνετα να φορεθεί όλες τις εποχές και σε όλες τις περιστάσεις. Σε αυτό το χρώμα έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης και η Φαίη μας, επιλέγοντας να καλημερίσει το τηλεοπτικό κοινό του Πρω1νού με ένα αμάνικο jumpsuit -η αγαπημένη δηλαδή ολόσωμη φόρμα- σε καμηλό, από την Toi&moi. Το look της που έγινε και σήμερα από τον Βαγγέλη Ζάχο, τον προσωπικό της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με ψηλοτάκουνες ταρταρούγα γόβες Dukas, γυαλιά ηλίου Charlie Max και τέλειο χρυσό κολιέ Folli Follie. Ο Γιάννης Σίσκος επιμελήθηκε σήμερα το μακιγιάζ της Φαίης μας με τις γήινες και λαμπερές αποχρώσεις που έγινε με προϊόντα της εταιρείας YSL και τα μαλλιά της ο Δημήτρης Στράτος, ο οποίος της έφτιαξε beach waves -κορίτσια,σας συμβουλεύουμε να κάνετε ότι μπορείτε για να κρατήσετε… ζωντανό το καλοκαίρι. To Fashion Tip της ημέρας: Σήμερα σου έχουμε όχι μόνο ένα, αλλά τρία. Φώτισε το look σου αντικαθιστώντας την μαύρη φούστα με μια σε καμηλό χρώμα. Συνδύασέ το με μαύρο και πέτυχε τον πιο ωραίο και κλασικό συνδυασμό, παίζοντας με χρυσά αξεσουάρ. Φόρεσε πολλές διαφορετικές αποχρώσεις του καμηλό σε μια εμφάνιση και απογείωσε το στυλ σου.

Μια ματιά ακόμα: Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 9-13/10

Keywords
εμφάνιση, εμφάνιση, folli follie, floral, print, εταιρεία, bsb, follie, ysl, fashion, πουκάμισα, συγκεκριμένο, dukas, max, ροζ, beach, wave, access, shoes, armani, γκρι, top, μπλε, milan, καλοκαιρι, στυλ, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, στρατος, εξτρα, ξανα, βραχιολια, αξεσουαρ, γοβες, γυαλια ηλιου, λουλουδια, μοδα, ρουχα, ρολογια, σημερινη, φορεματα, φωτογραφια, χρωματα, ψυχολογια, armani, bsb, dukas, shoes, ysl, αδυναμια, γαντια, γινει, γυαλια, γκρι, γωγω, εγινε, ειπε, εβδομαδα, εποχες, εταιρεία, ιδιο, ισια μαλλια, κιλα, κοσμηματα, μαυρο, μακιγιαζ, μαλλια, ματια, μινι, μπλε, μπορειτε, ξερετε, παντα, ολοσωμη φορμα, παπουτσια, υπογραφη, ροζ, σεζον, σιγουρα, συγκεκριμένο, συγκεκριμενα, σειρα, σκουλαρικια, στυλ, στυλιστα, σχεδιο, ταση, τρια, τσαντες, φαινονται, φθινοπωρο, φορμα, χειλη, χρυση, χρωμα, access, beach, δημητρης, εμφανισεις, fashion, floral, folli follie, follie, ιδιαιτερα, max, milan, ογκο, ουδετερο, πουκάμισα, print, wave, ριγε, top, υλικα, ωραιο
Τυχαία Θέματα