Μαρία Κορινθίου: Επέστρεψε στο «Πρω1νό» μετά τη χειρουργική επέμβαση -Όσα είπε για την υγεία της

Σε μια χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε την Τρίτη 14/02 η Μαρία Κορινθίου και για αυτόν τον λόγο χρειάστηκε να λείψει μερικές μέρες από το πόστο της στο «Πρω1νό» του ANT1.

«All good guys. Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας. Όλα καλά. Θα τα πούμε όταν συνέλθω», είχε γράψει μέσα από το νοσοκομείο η ηθοποιός στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram,

χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί.

Σήμερα το πρωί (20/2) η Μαρία Κορινθίου επέστρεψε στο πόστο της στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 μετά την χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη.

Ο Γιώργος Λιάγκας την καλωσόρισε και πάλι στο πλατό με ένα πλατύ χαμόγελο, με εκείνη να προχωρά σε διευκρινίσεις για την υγεία της.

«Πήγες για λίγα, βγήκαν περισσότερα. Αλλά καμιά φορά βλέπεις όταν πας να κάνεις κάτι και κρύβεται κάτι χειρότερο, το ανακαλύπτεις και το βγάζεις οπότε όλα καλά», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.


Τότε, η Μαρία Κορινθίου είπε με τη σειρά της: «Να ‘ναι καλά ο γιατρός. Και για να μην φοβίσω τον κόσμο, η φλέβα ήταν ανευρυσματική. Δεν ήταν ακριβώς ανεύρυσμα όπως έχουμε στο κεφάλι. Μου τη βγάλανε όλη, όλα καλά».

Διαβάστε ακόμα:

Μάριος Πρίαμος: Ο off camera διάλογος με την Ελευθερίου για την Καρολίνα Καλύβα -«Γούσταρα εκείνη τη στιγμή, αλλά…»

Ελεονώρα Μελέτη για Βανδή – Μπισμπίκη: «Απλά δεν βάζουν φρένο στον εαυτό τους»

Survivor All Star: Oλόκληρος ο διάλογος Ευρυδίκης-Μάριου για τα πλάνα στην καλύβα -«Δεν μπόρεσες να κρατήσεις τις ορέξεις σου;»

Keywords
Τυχαία Θέματα