Ελεονώρα Μελέτη για Βανδή – Μπισμπίκη: «Απλά δεν βάζουν φρένο στον εαυτό τους»

Viral έχει γίνει τα τελευταία 24ωρα το ζεϊμπέικο που χόρεψε ο Βασίλης Μπισμπίκης στο νυχτερινό μαγαζί που τραγουδάει η σύντροφός του, Δέσποινα Βανδή μαζί με τις Μέλισσες.

Συγκεκριμένα, για ακόμη ένα βράδυ ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε στα πρώτα τραπέζια για να απολαύσει την εκλεκτή της καρδιάς του πάνω στη σκηνή. Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης μάλιστα ανέβηκε στη σκηνή και χόρεψε μπροστά στην τραγουδίστρια ένα ζεϊμπέκικο, όταν εκείνη ερμήνευε την επιτυχία της με τίτλο «Ένα τσιγάρο διαδρομή».

Στο διαδίκτυο σχολιάστηκε ιδιαίτερα ο χορός του Βασίλη Μπισμπίκη αλλά και το γεγονός πως η Δέσποινα

Βανδή έκατσε στα γόνατά του και αντάλλαξαν ένα τρυφερό φιλί στο στόμα.

Το εν λόγω βίντεο που κάνει τον γύρο των social media σχολίασε σήμερα το πρωί (20/2) η Ελεονώρα Μελέτη με τους συνεργάτες της στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

«Εγώ το απολαμβάνω, μου αρέσουν πάρα πολύ και δεν μπορώ με τίποτα να ενοχοποιήσω κάτι τόσο ωραίο και αληθινό. Αλλά και την ανάγκη των ανθρώπων, όχι να το μοιράζονται δημόσια, αλλά να μην αποτρέπουν του εαυτούς τους από το να εκδηλώσουν δημόσια.

Δεν είναι ότι το διαφημίζουν, είναι ότι απλά δεν βάζουν φρένο στον εαυτό τους, στο να το εκδηλώσουν. Κανονικά μπορείς κάποιος να σκεφτόταν πως επειδή είναι πρόσωπα προβολής, ίσως να βάζανε έναν περιορισμό», είπε χαρακτηριστικά στον αέρα του Mega η παρουσιάστρια.


Διαβάστε ακόμα:

Survivor All Star: Oλόκληρος ο διάλογος Ευρυδίκης-Μάριου για τα πλάνα στην καλύβα -«Δεν μπόρεσες να κρατήσεις τις ορέξεις σου;»

Γλυκά Νερά: Ξέσπασε ο πατέρας της Καρολάιν για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο -«Τον κατατάσσω με τους παιδεραστές»

Άρης Σοϊλέδης: Ξεκαθαρίζει τον λόγο που δεν πήγε στο «Survivor All Star» -«Περιμένω την παραγωγή να τοποθετηθεί»

Keywords
Τυχαία Θέματα