Μαρία Ηλιάκη: Ποια είναι πλέον η σχέση της με τον Νίκο Μουτσινά;

Μαρία Ηλιάκη και Νίκος Μουτσινάς αγαπήθηκαν πολύ από τους τηλεθεατές ως τηλεοπτικό δίδυμο στο παρελθόν, ωστόσο οι δύο παρουσιαστές στη συνέχεια πήραν τις αποστάσεις τους. Πάντα όμως θα έχουν αυτά που έχουν ζήσει μαζί για να τους ενώνουν.

Απαντώντας σε ερωτήσεις των followers της, η Μαρία Ηλιάκη κλήθηκε πολλές φορές να αναφερθεί στον Νίκο Μουτσινά γύρω από το ποια είναι η σχέση τους σήμερα, αλλά και γιατί δεν την είδαμε στην εκπομπή του.

«Πάντα θα μιλάμε», απάντησε η παρουσιάστρια σε ερώτηση που δέχτηκε για το αν μιλάνε, ενώ

σε άλλη ερώτηση για το γιατί δεν την είδαμε καλεσμένη στην εκπομπή του είπε: «Ε θα κάνει κι άλλες εκπομπές καλέ». Φυσικά δεν έλειψαν και πιο προσωπικές ερωτήσεις που ξάφνιασαν την Μαρία Ηλιάκη, αφού follower τη ρώτησε αν είχαν σχέση με τον παρουσιαστή στο παρελθόν: «Ερωτική εννοείς; Όχι καλέ!», απάντησε κατηγορηματικά.

«Με τη Μαρία ανοίξαμε μία απόσταση και μεταξύ μας γιατί νιώσαμε πως μας πήραν το παιχνίδι μας μέσα από τα χέρια. Πήραμε το χρόνο μας. Δε νομίζω ότι θα αλλάξουν τα συναισθήματά μου για εκείνη. Η σχέση μου μαζί της έχει μία πολύ γερή βάση. Είναι το φανταρικό μου…», είχε αναφέρει ο Νίκος Μουτσινάς σε παλαιότερη συνέντευξη του, ενώ η Μαρία Ηλιάκη είχε δηλώσει: «Με τον Νίκο δεν έχουμε επιλέξει να είμαστε φίλοι στις ζωές μας. Έχουμε ο καθένας τις παρέες του, τους φίλους του, τους δικούς του ανθρώπους. Παρ΄όλα αυτά είναι τόσα πολλά αυτά που μας δένουν, δηλαδή έχουμε περάσει αρρώστιες, θανάτους, χωρισμούς, επιτυχίες, ευτυχίες, έρωτες, τα έχουμε ζήσει όλα μαζί. Οπότε, δεν γίνεται να μην υπάρχω στη ζωή του με έναν τρόπο και αυτός στη δική μου…».

Διαβάστε ακόμα:

Παντρεύτηκαν η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας!

Νίκος Ξανθόπουλος: «Πήγα για εξέταση σε πέντε γιατρούς…»

Απίστευτο ξέσπασμα από τον Έκτορα Μποτρίνι για τους «δήθεν σεφ»!

Keywords
Τυχαία Θέματα