Φινάλε με δάκρυα για τη “Φωλιά των Κου-Κου”-Όσα είπαν Καραβάτου-Κατσούλης

Για το καλοκαίρι αποχαιρέτησαν τους τηλεθεατές η Κατερίνα Καραβάτου, ο Κρατερός Κατσούλης και η ομάδας της εκπομπής, “Στη Φωλιά των Κου Κου”! 

Φανερά συγκινημένη, η παρουσιάστρια ευχαρίστησε τόσο τους συνεργάτες της, όσο και τους τηλεθεατές, λέγοντας: “Ήταν μία χρονιά πάρα πολύ έντονη, ήταν για όλους μας μια ολική επαναφορά. Εγώ και ο Κρατερός πάντα έχουμε τον πήχη πολύ ψηλά και το κεφάλι μας πολύ χαμηλά και έτσι θέλουμε να είναι όλοι εδώ Στη

φωλιά των Κου Κου και έτσι γίνονται οι μεγάλες επιτυχίες. Κι επειδή ο Ελύτης έχει πει πως η επιτυχία έχει τρία μεγάλα Τ, το ταλέντο, την τόλμη και την τύχη, θέλω μέσα από την καρδιά μου να σας πω, ότι το ταλέντο όλων σας είναι αδιαμφισβήτητο, η τόλμη όλων να κάνουμε κάτι διαφορετικό σε μια πολύ δεδομένη πρωινή ζώνη μέχρι πριν από δύο χρόνια ήταν επίσης κάτι το οποίο μας χαρακτήρισε, αλλά είμαστε επίσης πάρα πολύ τυχεροί γιατί βρεθήκαμε σε έναν πολύ οργανωμένο, πολύ στιβαρό, πολύ υπεύθυνο, πολύ στοχευμένο σταθμό με μια παραγωγή που ήταν 24 ώρες το 24ωρο εκεί”.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Κρατερός Κατσούλης ευχαριστώντας την ομάδα της εκπομπής. Η Κατερίνα Καραβάτου άρπαξε την ευκαιρία και μίλησε για τον αρχισυντάκτη τους, Γιώργο Εφραιμίδη: “Είσαι αυτός ο άνθρωπος ο οποίος έχει καταφέρει να μετατρέψει μια πρωινή ζώνη σε κάτι τελείως διαφορετικό. Όσοι μιλάνε για την ταχύτητα των θεμάτων, την ευστοχία, αυτόν τον ρυθμό που έχει αυτή η εκπομπή, χωρίς να ξέρουν αναφέρονται σε σένα. Εμείς έχουμε κλάψει μαζί για τόσα ωραία πράγματα, θα κλάψουμε για ωραία πράγματα και στη συνέχεια”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Αυλαία για το “Μαζί σου”: Έτσι αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές η Τατιάνα Στεφανίδου 

Κατερίνα Καραβάτου-Κρατερός Κατσούλης: Στο πλατό των “Κου-Κου” μαζί με τα παιδιά τους! 

Η δήλωση της φρεσκοχωρισμένης Irina Shayk για τον γάμο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου! 

Keywords
Τυχαία Θέματα