Μαρία Ηλιάκη: Η νέα τρυφερή οικογενειακή φωτογραφία – «Ό,τι κάνει, μας φαίνεται μοναδικό»

Στιγμές απέραντης ευτυχίας και αγάπης απολαμβάνουν ο Στέλιος Μανουσάκης και η Μαρία Ηλιάκη, αφού η κορούλα τους τούς έχει ξετρελάνει! Το ερωτευμένο ζευγάρι μπορεί να πέρασε ένα μεγάλο διάστημα χωριστά λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεών του, ωστόσο από τον περασμένο Ιούλιο είναι αχώριστο!

Μετά από έναν μήνα στην Ελβετία, η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης επέστρεψαν στην Ελλάδα προκειμένου να χαρούν τον ήλιο και τη θάλασσα τόσο στην Αθήνα

όσο και στην Κρήτη, που αποτελεί το αγαπημένο τους νησί. Αυτή τη σεζόν, φαίνεται πως η παρουσιάστρια δεν θα βρίσκεται σε κάποια τηλεοπτική εκπομπή, συνεπώς έχει αφοσιωθεί στην οικογένειά της.

Το μεσημέρι της Τετάρτης 7/9, η Μαρία Ηλιάκη δημοσίευσε στο προφίλ της μια τρυφερή οικογενειακή φωτογραφία. Ενώ η οικογένεια απολάμβανε τη βόλτα της στο πάρκο, η μικρή Κατερίνα κάθισε πρώτη φορά μόνη της σε πεζούλι και η μητέρα της ήθελε να απαθανατίσει τη στιγμή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη maria Iliaki (@marakiiliaki)

«Πριν 5 λεπτά η μαμά και ο μπαμπάς ως κανονικές κουκουβάγιες είχαν πανηγυρίσει την πρώτη φορά που η Κατερινούλα έκατσε μόνη της στο πεζούλι για να ξεκουραστεί!!! Προφανώς δεν είναι το μοναδικό παιδί που κάθεται σε ένα πεζούλι απλά ο,τιδήποτε κάνει μας φαίνεται μοναδικό! Και λέω…κάτσε να στήσω το κινητό να βγάλουμε μια ωραία φωτογραφία να θυμόμαστε το πρώτο κάθισμα στο πεζούλι αλλά στην αντίστροφη μέτρηση η Κατερινούλα σηκώθηκε», έγραψε χαρακτηριστικά η Μαρία Ηλιάκη.

Διαβάστε ακόμα:

 Ελένη Καρακάση: «Έκανα ολική υστερεκτομή. Ο κύκλος της μητρότητας δεν έχει κλείσει ακόμα»

 Θάλεια Ματίκα για Πέτρο Φιλιππίδη: «Έχουμε να μιλήσουμε πολλά χρόνια παρότι είμαστε κουμπάροι»

 Ρούλα Πισπιρίγκου: Ο εισαγγελέας ζητάει την παραπομπή σε δίκη για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Keywords
Τυχαία Θέματα