Ελένη Καρακάση: «Έκανα ολική υστερεκτομή. Ο κύκλος της μητρότητας δεν έχει κλείσει ακόμα»

Η Ελένη Καρακάση έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και στον Άρη Καβατζίκη με αφορμή τον ρόλο της στη νέα σειρά του Mega με τίτλο «Μαύρο Ρόδο». Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την επιστροφή της στο Μεγάλο Κανάλι ενώ προέβη και σε μια συγκινητική εξομολόγηση σχετικά με ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Κάνοντας τις ετήσιες γυναικολογικές εξετάσεις της, ο γιατρός της εντόπισε κάτι που έπρεπε να αφαιρεθεί άμεσα και έτσι η Ελένη Καρακάση

βρέθηκε στο χειρουργείο μέσα σε μια εβδομάδα από την ημέρα της διάγνωσης. Η ηθοποιός έκανε ολική υστερεκτομή.

«Απουσίαζα από τα τελευταία επεισόδια της σειράς “Άγριες Μέλισσες” λόγω ενός προβλήματος υγείας. Είχα πάει να κάνω τον ετήσιο έλεγχο για τα γυναικολογικά κι όλες τις άλλες εξετάσεις και είδαμε ότι κάτι που ήξερα ότι υπήρχε είχε αλλάξει εντελώς μορφή. Έβλεπαν κάτι μεγάλο που έπρεπε να αφαιρεθεί και έπρεπε οπωσδήποτε να χειρουργηθώ. Όλα έγιναν μέσα σε μια εβδομάδα, έκανα την εξέταση, βγήκε η βιοψία και μπήκα στο χειρουργείο. Ήταν δύσκολο χειρουργείο, έκανα ολική υστερεκτομή», ανέφερε αρχικά η Ελένη Καρακάση.

Και συνέχισε, αποκαλύπτοντας πως το κεφάλαιο της μητρότητας δεν έχει κλείσει για εκείνη: «Για εμένα το σημαντικό είναι ο τρόπος με τον οποίο με προσέγγισε ο γιατρός. Με άγχωσε τόσο ώστε να καταλάβω ότι πρέπει να γίνει το χειρουργείο, όμως σε όλα τα άλλα ήταν ψύχραιμος. Όταν μου ανακοίνωσε ο γιατρός ότι πρέπει να κάνω υστερεκτομή δεν χτύπησε το καμπανάκι της μητρότητας.

Κλείνω τα 50, οπότε με βοήθεια θα μπορούσε να γίνει κάτι. Δεν θεωρώ ότι έχει κλείσει ο κύκλος της μητρότητας, δεν έχει φύγει από το κεφάλαιο η υιοθεσία οπότε δεν έχει τελειώσει για μένα αυτό το κομμάτι. Το γεγονός ότι δεν μπορώ να φέρω ένα παιδί στον κόσμο με βιολογικό τρόπο για εμένα δεν σημαίνει κάτι».

Διαβάστε ακόμα:

 Θάλεια Ματίκα για Πέτρο Φιλιππίδη: «Έχουμε να μιλήσουμε πολλά χρόνια παρότι είμαστε κουμπάροι»

 Φαίη: Έρχεται για να κάνει πιο όμορφο το «Πρωινό μας» -Η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ

 Ρούλα Πισπιρίγκου: Ο εισαγγελέας ζητάει την παραπομπή σε δίκη για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Keywords
Τυχαία Θέματα