Γιώργος Παπαδάκης: Αυτός θα είναι ο διάδοχός του στο «Καλημέρα Ελλάδα»

Καλεσμένοι στο «Πρω1νό» του Ant1 ήταν το πρωί της Τετάρτης (7/9) ο Γιώργος Παπαδάκης και η Μαρία Αναστασοπούλου. Οι δύο παρουσιαστές παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη και -μεταξύ άλλων- μίλησαν για τη συνεργασία τους στο «Καλημέρα Ελλάδα».

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από όσες κυρίες έχουν περάσει από την εκπομπή, αλλά ναι, η Μαρία Αναστασοπούλου είναι η πιο σημαντική παρουσία που είχα δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια. Νιώθω την ανάγκη να δώσω όσο περισσότερο χώρο σε αυτό το κορίτσι», είπε αρχικά ο Γιώργος Παπαδάκης.

Με

τη σειρά της, η Μαρία Αναστασοπούλου είπε: «Έχω ακούσει τόσα πολλά πράγματα από τη στιγμή που ανακοινώθηκε ότι έρχομαι στον ΑΝΤ1». Tότε, ο Γιώργος Παπαδάκης ανέφερε: «Τα περισσότερα άσχημα. “Δεν θα σε αφήνει να μιλάς, θα λες μόνο το δώρο…”».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Γιώργος Παπαδάκης αποκάλυψε πως η νέα του συνεργάτιδα θα είναι η διάδοχός του στην ενημερωτική εκπομπή, όταν εκείνος αποφασίσει να αποσυρθεί.

«Κάναμε μια συζήτηση με τον ΑΝΤ1 και τέθηκε το θέμα αν πρέπει να έρθει άλλο πρόσωπο. Μου έκανε την τιμή ο ΑΝΤ1 και μου λέει «Αυτή είναι υπόθεση δική σου. Εσύ θα βρεις το πρόσωπο, θα μιλήσεις μαζί του και θα το φέρεις στον ΑΝΤ1″. Θα είναι η διάδοχός μου και το λέω με το χέρι στην καρδιά», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παπαδάκης.

Διαβάστε επίσης:

Γρηγόρης Γκουντάρας σε Κατερίνα Καινούργιου: «Μην πέσεις πάλι στην παγίδα των επιστροφών»

Άκης Τσοχατζόπουλος: Το ανατριχιαστικό βίντεο που τράβηξε λίγο πριν πεθάνει -Το μήνυμα στον γιο του

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Η πρώτη αντίδραση μετά τις φήμες χωρισμού από τον Σπύρο Δημητρίου

Keywords
Τυχαία Θέματα