Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η συνάντηση με τον Γιώργο Καράβα μετά την παρεξήγησή τους -«Αυτό που του εξήγησα είναι ότι…»

Σε μια αποκάλυψη για τον Γιώργο Καράβα προχώρησε το πρωί της Παρασκευής (15/9) στον αέρα του «Happy Day» η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του Alpha έκανε γνωστό πως συναντήθηκε σε εκδήλωση με τον πρώην κριτή του «GNTM», μετά την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε ανάμεσά τους με αφορμή κάποιες δηλώσεις που είχε κάνει το μοντέλο την περασμένη τηλεοπτική σεζόν στην εκπομπή του Θεοχάρη Ιωαννίδη, «Night Out».

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τη συνάντησή της με τον
Γιώργο Καράβα

«Είναι φίλος μου ο Γιώργος Καράβας. Είμαστε στα καλύτερά μας. Έχω να πω για αυτή την ιστορία με τις δηλώσεις που και εμείς τις είχαμε σχολιάσει πιο έντονα, πραγματικά πάει και είναι στο παρελθόν. Τον είδα στο event και σας είπε ότι μιλήσαμε.

Αυτό που του εξήγησα είναι ότι αυτό που είπα το ένιωθα, το πίστευα και ήταν η άποψή μου, αλλά με τον τρόπο που βγήκε πιο επιθετικά, που αναπαρήχθη, που μετά είπαν και άλλοι και η ίδια στεναχωρήθηκα και το είπα και την άλλη ημέρα στην εκπομπή.

Μου λέει “το ξέρω και ότι τις πρώτες ημέρες στεναχωρήθηκα, αλλά κατάλαβα τις εννοούσες. Δεν το είπες άσχημα”. Αγκαλιαστήκαμε, φιληθήκαμε και τον περιμένουμε εδώ. Είναι ένα πολύ καλό παιδί», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα της πρωινής εκπομπής της στον Alpha.

Όσα είχε δηλώσει ο Γιώργος Καράβας στη late night εκπομπή του Mega

«Πιστεύω τόσο πολύ στον εαυτό μου κι έχω δουλέψει τόσο πολύ με τον εαυτό μου, που οποιαδήποτε πρόκληση κι αν είναι αυτή, είμαι απόλυτα βέβαιος πως μπορώ να τη φέρω εις πέρας στον καλύτερο δυνατό βαθμό. Κι αυτό το λέω πραγματικά κρατώντας χαμηλά την μπάλα, για να μιλήσω με ποδοσφαιρικούς όρους. Και να σου πω και κάτι; Είναι πολύ ωραίο να ευχαριστείς ανθρώπους, γιατί σαφέστατα για να προοδεύσεις χρειάζεσαι τη βοήθεια από κάποιους άλλους, αλλά νομίζω ότι αυτός ο οποίος πρέπει να ευχαριστήσω περισσότερο είναι ο εαυτός μου».

Το σχόλιο της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τις δηλώσεις του Γιώργου Καράβα

Την ημέρα που στην εκπομπή του Alpha είχαν σχολιάσει τα λεγόμενα του μοντέλου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή είχε αναφέρει:

«Μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση και θέλω να ξεκινήσω λέγοντας ότι εμένα ο Γιώργος Καράβας σαν άτομο, τηλεοπτικό πρόσωπο και συμπεριφορά, μου ήταν και μου είναι πολύ συμπαθής. Είχε τύχει να τον φιλοξενήσω κι εδώ. Με τον τρόπο που μίλησε, με αιφνιδίασε κάπως, γιατί είναι ωραίο να πιστεύεις στον εαυτό σου, είναι ωραίο να έχεις αυτοπεποίθηση, αλλά φάνηκε σαν να μην έχει ίχνος σεμνότητας και χαμηλού προφίλ. 

Βλέπω έναν άνθρωπο που είναι 3 χρόνια στην τηλεόραση και βγαίνει και λέει “πιστεύω τόσο στον εαυτό μου που ό,τι κι αν κάνω, θα το κάνω τέλεια κι αν κάπου χρωστάω, είναι ο εαυτός μου”. Εμένα αυτό, για τον Γιώργο που ξέρω κι εκτιμώ και συμπαθώ, μου κλώτσησε.

Ο Γιώργος που έχω γνωρίσει κι εκτιμώ, είναι ένα παιδί πιο προσγειωμένο, που προσέχει το πώς πλασάρει τον εαυτό του. Μου έβγαλε μια υπερ-βεβαιότητα. Από τη μία, μου αρέσει, μου αρέσουν οι άνθρωποι με αυτοπεποίθηση, αλλά στα τρία χρόνια τηλεοπτικής παρουσίας, όταν τα χρωστάς όλα σε ένα κανάλι και δύο πρότζεκτ, καλό είναι να κρατάς τη μπάλα ουσιαστικά, πιο χαμηλά».

Διαβάστε επίσης:

«Μαμά-δες»: Πότε κάνει πρεμιέρα η εκπομπή της Τζένης Θεωνά στην ΕΡΤ1 -Οι πρώτοι καλεσμένοι

Οι Πανθέοι: Γνωρίστε τους χαρακτήρες της νέας σειράς του ΣΚΑΪ

Πάνος Μουζουράκης: Έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά!

Keywords
Τυχαία Θέματα