Μαρία Ηλιάκη: Δημοσίευσε φωτογραφία με νυφικό και αποκάλυψε την αλήθεια για τον γάμο της!

Το πρωί της Δευτέρας (10/09) η  Μαρία Ηλιάκη θέλοντας να κάνει φάρσα στην Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη τηλεφώνησε στη “Φωλιά των Κου Κου” η… κυρία Καίτη από την Κρήτη!

Όταν έγινε η αποκάλυψη ότι στη γραμμή ήταν η Μαρία Ηλιάκη, η Κατερίνα Καραβάτου έκανε γνωστό πως θα είναι η κουμπάρα στον γάμο της καλής της φίλης!

“Γιατί το έκανες αυτό;  Αυτό θα το πληρώσεις πολύ ακριβά! Θα το πληρώσεις πολύ ακριβά και θα σου πω πως! Όταν θα σε παντρεύω, γιατί να αυτή είναι η είδηση! Εγώ θα τους παντρέψω αυτούς τους δύο! Όταν θα σε παντρεύω, θα σου φέρω τα ειδικά στέφανα που χρειάζεσαι

εσύ για να βάλεις μυαλό να πάρεις τον Στέλιο μας, αυτό έχω να σου πω μόνο! Όχι, θα βγαίνεις εσύ να μου κάνεις φάρσα και δεν θα σε δώσω εγώ στον αέρα! Το κρατάω κρυφό τόσο καιρό! Άτιμη θα το πληρώσεις!”, είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό απόσπασμα.  

Όπως ήταν αναμενόμενο, μετά την αποκάλυψη της Κατερίνας Καραβάτου κυκλοφόρησαν τα πρώτα δημοσιεύματα που ήθελαν τη Μαρία Ηλιάκη να παντρεύεται άμεσα. Παρόλα αυτά, η παρουσιάστρια δημοσίευσε φωτογραφίες της με νυφικό στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μέσω της λεζάντας διέψευσε την είδηση.

“Μαθαίνω ότι παντρεύομαι #not…και όχι τίποτα άλλο ξεσηκώθηκε κ ο μπαμπάς μου και ψάχνει ρούχα. Σας ευχαριστώ για τις ευχές αλλά όταν αρχίσω να ψάχνω για μπομπονιέρες και κουμπάρο θα σας ενημερώσω εγώ πρώτη απ’ όλους!”, έγραψε χαρακτηριστικά η Μαρία Ηλιάκη. 

Δείτε την ανάρτησή της:

View this post on Instagram

A post shared by maria Iliaki (@marakiiliaki) on Jun 12, 2019 at 3:17am PDT

Διαβάστε ακόμη:

Η Μαρία Μπακοδήμου με τρεμάμενη φωνή αποχαιρετά τον Πάνο Ζάρλα στο σημερινό Power Of Love 

Ελληνίδα τραγουδίστρια αποκαλύπτει: “Έπαθα κατάθλιψη και μελαγχολία, έχασα 10 κιλά σε 10 μέρες”! 

Η μητέρα της Φαίης στο πλατό του Πρω1νού-Οι ευχές για τα γενέθλιά της 

Keywords
Τυχαία Θέματα