Μαρία Ηλιάκη – Στέλιος Μανουσάκης: Βάπτισαν την κόρη τους – Η πρώτη φωτογραφία

Η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης βάπτισαν την κόρη τους! Η μικρή Κατερίνα – όπως χαρακτηριστικά ονομάστηκε – βαπτίστηκε ανήμερα των γενεθλίων της, γεγονός που αποκάλυψε η παρουσιάστρια στα social media.

Σαν σήμερα πριν από δύο χρόνια η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης έγιναν γονείς για πρώτη φορά, με την παρουσιάστρια να φέρνει στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, που αποτελεί καρπό του έρωτά τους. Οι δυο τους επιθυμούσαν πολύ να γίνουν γονείς, συνεπώς τα τελευταία δύο χρόνια πλέουν σε πελάγη απέραντης ευτυχίας.

Το

μεσημέρι της Τετάρτης 31/5 η Μαρία Ηλιάκη ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία μέσα από την εκκλησία, δείχνοντάς μας την κολυμπήθρα με τα λουλούδια στο πλάι, ενώ σημείωσε «Κατερίνα», δίνοντας σε όλους να καταλάβουν πως σήμερα έγινε η βάπτιση της κόρης της.

Η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης αποφάσισαν να κρατήσουν επτασφράγιστο μυστικό την ημερομηνία βάπτισης της κόρης τους, μιας και αυτή πραγματοποιήθηκε σε πολύ στενό κύκλο.

Μπορεί όλο αυτό το διάστημα να κυκλοφορούσαν φήμες που ήθελαν το ζευγάρι να παντρεύεται και να βαπτίζει την κόρη του το καλοκαίρι στην Κρήτη, ωστόσο εκείνοι φαίνεται πως είχαν άλλα σχέδια.

Η σημερινή ημέρα, λοιπόν, θα είναι πολύ ξεχωριστή για τη μικρή Κατερίνα, αφού πέρα από τα γενέθλιά της θα θυμάται ότι ήταν και η ημέρα που βαπτίστηκε.

Να σας ζήσει!

Διαβάστε ακόμα:

 ΣΕΗ: Ηθοποιοί καταγγέλλουν ότι τους ζητάνε τον αριθμό των followers τους σε casting

 Άκης Πετρετζίκης: Ανακοινώθηκε το νέο μεγάλο επαγγελματικό βήμα του

Σοκάρει η Χριστίνα Ιουστίνα Αρχοντή: «Δεν μπορούσα να αναπνεύσω, ο αστυνομικός με τράβηξε από το στήθος για να με πονέσει»

Keywords
Τυχαία Θέματα