Δανάη Μπάρκα για πρώην συνεργάτη της: «Διέδιδε ότι δεν περνούσε καλά εδώ…»

Η Δανάη Μπάρκα με αφορμή τις δύσκολες συνεργασίες της Ανθής Σαλαγκούδη, αναφέρθηκε σε έναν πρώην συνεργάτη της εκπομπής «Πάμε Δανάη», ο οποίος διέδιδε – μετά τη λήξη της συνεργασίας τους – ότι δεν περνούσε καλά, όταν δούλευε στη συγκεκριμένη ομάδα.

Η παρουσιάστρια του Mega ανέφερε στον αέρα της εκπομπής της αυτό το περιστατικό, δηλώνοντας πως όσα έλεγε εκείνος δεν ευσταθούσαν, μιας και υπήρχαν πολλοί άλλοι συνεργάτες που περνούσαν μια χαρά και δεν είχα εντοπίσει τίποτα τέτοιο.

«Το ίδιο συγκλονιστικό

μπορεί να είναι και αντίστοιχες περιπτώσεις που δουλεύουν με κάποιον και απλά για να έχουν κάτι να διαδώσουν, λένε ψέματα. Εμάς μας έχει συμβεί αυτό. Την πρώτη χρονιά, ένας από τους ανθρώπους που πέρασαν από αυτή την ομάδα, έφτασαν μετά στ’ αυτιά μας πράγματα τα οποία διέδιδε και δεν ίσχυαν», είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα..

Και συνέχισε: «Τι δύσκολα που πέρναγε, κακή συνεργασία… Και όταν έφτασαν στ’ αυτιά μας, είπαμε “σε εμάς;”. Πάμε να ρωτήσουμε τους ανθρώπους. Αλλού ήμασταν εμείς, αλλού ήταν οι άλλοι άνθρωποι;»,

Η Δανάη Μπάρκα ολοκλήρωσε τον λόγο της, «καρφώνοντας» τον πρώην συνεργάτης για τη συμπεριφορά του: «Πάντα κάποιος θα υπάρξει, ο οποίος απλά για να έχει κάτι να διαδίδει και να λέει, γιατί ίσως επειδή δεν μπορεί να υπάρξει αλλιώς σε έναν χώρο, ή γιατί έτσι αισθάνεται πιο σημαντικός ότι έχει πληροφορίες, αυτό σε κάνει να αισθάνεσαι κάτι άσχετα αν μετά γυρνάει boomerang».

Διαβάστε ακόμα:

 ΣΕΗ: Ηθοποιοί καταγγέλλουν ότι τους ζητάνε τον αριθμό των followers τους σε casting

 Άκης Πετρετζίκης: Ανακοινώθηκε το νέο μεγάλο επαγγελματικό βήμα του

Σοκάρει η Χριστίνα Ιουστίνα Αρχοντή: «Δεν μπορούσα να αναπνεύσω, ο αστυνομικός με τράβηξε από το στήθος για να με πονέσει»

Keywords
Τυχαία Θέματα