Κατερίνα Καινούργιου: Η αποκάλυψη για την επικοινωνία με τον Νίκο Μουτσινά μέσα στο νοσοκομείο

Το δικό της μήνυμα στον Νίκο Μουτσινά θέλησε να στείλει η Κατερίνα Καινούργιου με αφορμή την εισαγωγή του στο νοσοκομείο. Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ αντιμετωπίζει μια περιπέτεια με την υγεία του τις τελευταίες ημέρες και αυτός είναι και ο λόγος που απέχει από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής εκπομπής της, λοιπόν, η Κατερίνα Καινούργιου έκανε μια μικρή αναφορά στον παρουσιαστή και του ευχήθηκε δημόσια περαστικά. Η ίδια επικοινώνησε μαζί του μέσω μηνυμάτων, ωστόσο απέφυγε να μοιραστεί με τους τηλεθεατές όσα ειπώθηκαν

ανάμεσά τους.

«Να πω κάτι χωρίς να παίξουμε το θέμα εννοείται. Επικοινώνησα με τον Νίκο Μουτσινά και θέλω να του πούμε περαστικά. Του έστειλα και εγώ ένα μήνυμα, ο άνθρωπος έχει μια περιπέτεια με την υγεία του. Του έστειλα ένα μήνυμα που απάντησε, οπότε σημαίνει ότι επικοινωνεί.

Είναι σε μια διαδικασία που προσπαθεί να αναρρώσει. Περαστικά Νίκου μου και ό,τι χρειαστείς είμαστε εδώ μέσα από την καρδιά μου. Να είσαι καλά», είπε η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της «Super Κατερίνα».

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Νίκος Μουτσινάς μπορεί στο παρελθόν να υπήρξαν συνεργάτες, ωστόσο πλέον είναι καλοί φίλοι και ανάμεσά τους υπάρχει αγάπη και σεβασμός. Συνεπώς, η παρουσιάστρια δεν γινόταν να μην ανησυχήσει με το ξαφνικό πρόβλημα της υγείας του.

Διαβάστε ακόμα:

 Εύα Αντωνοπούλου: Σήμερα το τελευταίο δελτίο μετά από 14 χρόνια στον ΣΚΑΪ – «Θα δούμε που θα πάω»

 Σοφία Μουτίδου: Πέθανε ο πατέρας της

 Νίκος Μουτσινάς: Αυτή είναι η αιτία που οδηγήθηκε στο νοσοκομείο

Keywords
Τυχαία Θέματα