Μαρία Φιλίππου: Το πρώτο μήνυμα μετά το χειρουργείο στο οποίο υπεβλήθη

Η Μαρία Φιλίππου τις προηγούμενες ημέρες αποχώρησε από την παράσταση, στην οποία πρωταγωνιστούσε καθώς αντιμετώπισε ένα πρόβλημα με την υγεία της. Μάλιστα, χρειάστηκε η ηθοποιός να μπει εσπευσμένα στο χειρουργείο.

Όλα πήγαν καλά και η Μαρία Φιλίππου πήρε εξιτήριο και αναρρώνει στο σπίτι της. Θέλοντας να ευχαριστήσει δημόσια τους γιατρούς που την ανέλαβαν, έκανε μια ξεχωριστή ανάρτηση στο Instagram.

Δημοσίευσε μια φωτογραφία της και στη λεζάντα, έγραψε: «Μετά από μια περιπέτεια

που είχα με την υγεία μου γυρίζοντας και πάλι τόσο σύντομα στην καθημερινότητά μου έχω την ανάγκη να ευχαριστήσω από καρδιάς τον γιατρό μου ,νευροχειρουργό, Δήμο Μπουράμα, τον αναισθησιολόγο μου Λάμπρο Σίτου την φίλη καρδιοχειρουργό Ευαγγελία Χριστοφοράτου καθώς και όλο το επιτελείο της Βιοκλινικής Αθηνών που με βοήθησαν να περάσω με τον καλύτερο τρόπο αυτή τη δοκιμασία. Νά ‘στε όλοι σας καλά !Μαγικός ο τρόπος που χειρίζεστε την τόσο σπουδαία επιστήμη σας κάνοντας έναν ασθενή να σας εμπιστεύεται τυφλά».

Δείτε την ανάρτηση της:

Μετά από μια περιπέτεια που είχα με την υγεία μου γυρίζοντας και πάλι τόσο σύντομα στην καθημερινότητά μου έχω την ανάγκη να ευχαριστήσω από καρδιάς τον γιατρό μου ,νευροχειρουργό, Δήμο Μπουράμα, τον αναισθησιολόγο μου Λάμπρο Σίτου την φίλη καρδιοχειρουργό Ευαγγελία Χριστοφοράτου καθώς και όλο το επιτελείο της Βιοκλινικής Αθηνών που με βοήθησαν να περάσω με τον καλύτερο τρόπο αυτή τη δοκιμασία.Νά ‘στε όλοι σας καλά !Μαγικός ο τρόπος που χειρίζεστε την τόσο σπουδαία επιστήμη σας κάνοντας έναν ασθενή να σας εμπιστεύεται τυφλά .

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη maria philippou (@philimaria) στις 21 Δεκ, 2017 στις 8:30 πμ PST

Keywords
Τυχαία Θέματα