Ευρυδίκη: Αυτή είναι η στιγμή της ζωής της που θα ήθελε να ξαναζήσει!

Η Ευρυδίκη συμπλήρωσε 25 χρόνια στην ελληνική δισκογραφία. Με αφορμή αυτό, η τραγουδίστρια παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό People και στον Γιώργο Πράτανο. Μεταξύ άλλων, η Ευρυδίκη αποκάλυψε στον δημοσιογράφο, ποια είναι η ημέρα που θα ήθελε να ζήσει ξανά.

Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα:

Με τον Γιώργο Θεοφάνους είστε, εκτός από γονείς του Άγγελου, φίλοι. Πόσο δύσκολο ήταν να αποκατασταθούν οι σχέσεις σας έπειτα από ένα επώδυνο διαζύγιο;

Καθόλου δύσκολο ή τουλάχιστον αυτή

την εικόνα έχω μετά από τόσα χρόνια που πέρασαν.

Ποιο είναι το αγαπημένο σου τραγούδι αυτό τον καιρό από όσα έχεις ερμηνεύσει στην 25ετή επιτυχημένη καριέρα σου;

Αυτό τον καιρό έχω φάει ένα κόλλημα με το «Πόσο λίγο με ξέρεις». Ήταν ανέκαθεν ένα από τα πιο αγαπημένα μου, γιατί εξέφραζε την πιο ροκ πλευρά μου. Ανυπoμονώ κάθε φορά στο live να φτάσει η στιγμή να παίξουμε τη διασκευή του Bob.

Κάνεις τον καθιερωμένο απολογισμό για όσα πέτυχες αυτή τη χρονιά; Πώς είναι το ισοζύγιο; Ήταν το 2017 μια καλή χρονιά;

Το 2017 ήταν μία εξαιρετική χρονιά. Έκανα πολλά πράγματα. Ξεκίνησα το Φεβρουάριο με μια μουσικοθεατρική παράσταση στο Passport, σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Μαλισσόβα, και με ένα καινούριο τραγούδι του Θάνου Παπανικολάου, που έδωσε και τον τίτλο στην παράσταση Μια Μέρα Ξυπνησα και είμαι πολύ περήφανη για αυτή μου την επιλογή, γιατί ανακάλυψα ακόμη περισσότερα πράγματα για μένα και πίστεψα ακόμα περισσότερο στον εαυτό μου.

Μετά ακολούθησε το άλμπουμ 25 Για Πάντα, οι ηχογραφήσεις όλο το καλοκαίρι, οι εξαιρετικές συνεργασίες, η επετειακή συναυλία στο Βεάκειο στις 13 Σεπτεμβρίου, όπου και εκεί με τίμησαν αγαπημένοι φίλοι και μοναδικοί καλλιτέχνες και έζησα ένα βράδυ γεμάτο συγκίνηση που θα θυμάμαι σε όλη μου τη ζωή.

Τώρα, στο Hotel Ερμού, έναν από τους ομορφότερους χώρους της Αθήνας, σε μια παράσταση γεμάτη ζωντάνια και χαρά, με χρώματα και μυρωδιές άλλων εποχών, αισθάνομαι πιο γεμάτη από ποτέ. Καλά να είμαστε και εύχομαι το 2018 να είναι το ίδιο δημιουργικό.

Αν μπορούσες να ζήσεις ξανά μια νύχτα, ποια θα επέλεγες;

Νύχτα ή μέρα, δεν έχει σημασία. Θα διάλεγα τη στιγμή που ένιωσα πραγματικά ευτυχισμένη και ολοκληρωμένη και αυτή ήταν η στιγμή που γεννήθηκε ο γιος μου. Αυτή τη μέρα θα ήθελα να ξαναζήσω.

Keywords
Τυχαία Θέματα