Η Μαρία Χατζηαναστασίου κατακτά το Βραβείο Greek International Women Awards!

Σε μία λαμπερή τελετή, που πραγματοποιήθηκε στο Βρετανικό Μουσείο στο Λονδίνο, αναδείχθηκαν οι Ελληνίδες που διαπρέπουν, η κάθε μία στον τομέα της, αναγνωρίζοντας το σημαντικό τους έργο και τις εξαιρετικές επιδόσεις τους.

Ανάμεσα στις γυναίκες που ξεχώρισαν, ήταν η κ. Μαρία Χατζηαναστασίου, Διευθύνουσα Σύμβουλος των Ιατρείων Κοσμετολογίας Medi Cosmetic, η οποία κατέκτησε το Βραβείο στην Κατηγορία “Επιχειρηματικότητα”. Οι θετικοί ρυθμοί ανάπτυξης της εταιρείας, μέσα στην καρδιά της οικονομικής κρίσης, η κοινωνική προσφορά

της, τα βραβεία που έχει κατακτήσει η εταιρεία για τις παροχές προς τους εργαζόμενούς της, αλλά και τα άμεσα σχέδια επέκτασης σε Κύπρο και Αγγλία, κέρδισαν τις εντυπώσεις της κριτικής επιτροπής, η οποία επέλεξε να τιμήσει με το πολυπόθητο Βραβείο την κ. Χατζηαναστασίου.

Η ίδια, αποδεχόμενη το Βραβείο, ανέφερε συγκινημένη ότι “τέτοιου είδους τιμητικές διακρίσεις αποδεικνύουν ότι οι γυναίκες έχουν τη δύναμη να κάνουν τη διαφορά, ακόμα και στον ανδροκρατούμενο χώρο του επιχειρείν”.

Περισσότερες πληροφορίες: www.medicosmetic.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα