Μαρία Μπέη: Δείτε την πρώην παίκτρια του MasterChef να ποζάρει χωρίς μακιγιάζ!

Αποκλειστικά στο Πρω1νό μίλησαν ο Δημήτρης Μπέλλος και η Μαρία Μπέη την Δευτέρα (22/6), οι οποίοι βρέθηκαν στο μαγαζί του πρώην παίκτη του MasterChef, Σελίμ Σελτζούκ, το οποίο είχαν επισκεφθεί και πριν από την συμμετοχή τους στον μαγειρικό διαγωνισμό.

Το ζευγάρι μίλησε στην Άννα Ζηρδέλη και αποκάλυψε πως η συγκατοίκηση συνεχίζεται για τους δυο τους.  «Με τον Δημήτρη είμαστε μαζί από την οντισιόν που γνωριστήκαμε. Το πρώτο βήμα το έκανε ο Δημήτρης! Αυτή τη στιγμή μένουμε σε σπίτι ενός φίλου του Δημήτρη ή

σε ξενοδοχεία, δεν έχουμε νοικιάσει ακόμα, πρώτα θα δούμε τι θα γίνει με τις δουλειές”, ανέφερε συγκεκριμένα στο Πρω1νό η Μαρία Μπέη.

Δείτε ΕΔΩ όλα όσα είχαν πει!

Σήμερα (28/6), η Μαρία Μπέη η οποία είναι ιδιαίτερα δραστήρια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο InstaStories στα οποία ποζάρει δίχως μακιγιάζ.

Στην μία φωτογραφία θα την δείτε να ποζάρει μέσα στο σπίτι και στην άλλη στο πλευρό του Δημήτρη Μπέλλου, αφού πήγαν να κάνουν το μπάνιο τους στην παραλία.

Έτσι, λοιπόν, η Μαρία Μπέη αποφάσισε να μας δείξει για πρώτη φορά πως είναι το πρόσωπό της αμακιγιάριστο, κι εμείς της προτείνουμε να το κάνει συχνότερα γιατί είναι υπέροχη. Εσείς τι λέτε; Συμφωνείτε μαζί μας;

Δείτε παρακάτω τα σχετικά stories της:

Διαβάστε περισσότερα:

Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Πέρασα δύσκολα όταν σταμάτησε το Πάμε Πακέτο»

Κόνι Μεταξά: “Λύγισε” στον αέρα της Στεφανίδου – «Έχω κλάψει πάρα πολύ φέτος…»

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Στα γυρίσματα του νέου video clip του Snik (ΒΙΝΤΕΟ)

Keywords
Τυχαία Θέματα