Αν δεν προλάβετε να λουστείτε μετά την παραλία δεν πειράζει -Αύριο θα φτιάξετε την ωραιότερη πλεξούδα (video)

Σήμερα θα περάσετε όλη την ημέρα στην παραλία με τις κολλητές σας ή τον αγαπημένο σας. Κάποιες από εσάς έχετε φύγει από την πόλη και βρίσκεστε σε κάποιο κοντινό νησί.

Μπορεί τώρα που διαβάζετε το post να μαζεύετε τα πράγματά σας και να περιμένετε το πλοίο της επιστροφής. Κουρασμένες, αλλά περάσατε υπέροχα και αυτό είναι το μόνο που έχει σημασία.

Το πιθανότερο είναι μόλις μπείτε στο σπίτι σας να κάνετε ένα γρήγορο ντους και να πέσετε για ύπνο. Με τα μαλλιά σας όμως τι θα γίνει; Λούσιμο, στέγνωμα και φορμάρισμα; Ούτε να το σκεφτείτε και σας καταλαβαίνουμε. Από την άλλη όμως δεν θέλετε

και πάλι να τα μαζέψετε σε έναν σφιχτό, ψηλό ή χαμηλό κότσο.

Γι’ αυτό είμαστε εμείς εδώ, όπως πάντα. Για να σας προτείνουμε το τέλειο hairstyle. Και δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο σ’ αυτές τις περιπτώσεις, από μία πλεξούδα.

Και πιο συγκεκριμένα μια πρόταση της αγαπημένης μας @annalovesbraids που θα πρέπει να την ευχαριστήσουμε γιατί είναι η haistylist που μας δίνει πάντα μα πάντα τη λύση.

Η συνέχεια θα είναι κάπως έτσι… Αφού θα κάνετε το μπάνιο σας, θα απλώσετε την ενυδατική σας κρέμα και θα χαλαρώσετε βλέποντας προσεκτικά το video που ακολουθεί.

Αν έχετε κουράγιο και ενέργεια, μπορείτε να κάνετε απόψε μια πρόβα. Διαφορετικά, βρείτε τον απαιτούμενο χρόνο αύριο, μόλις ξυπνήσετε και πιείτε τον πρώτο καφέ της ημέρας. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anna • BRAIDS & HAIR TUTORIALS (@annalovesbraids) στις 26 Ιούν, 2020 στις 11:33 πμ PDT

Και τώρα που είδατε το βίντεο που σας έχουμε, για πείτε μας; Σας άρεσε η πλεξούδα που σας προτείνουμε; Εμάς πάντως πολύ…

Κάτι μας λέει πως θα γίνει μια από τις πιο αγαπημένες μας το φετινό Καλοκαίρι.

Διαβάστε ακόμη μερικά τέλεια θέματα σχετικά με την ομορφιά και την περιποίηση της επιδερμίδας σας:

Κίτρινη σκιά ματιών: 5 looks και 5 προϊόντα για να τα αντιγράψετε!

Οι 5 ωραιότερες αποχρώσεις κραγιόν ever -Επιλέξτε εκείνη που θα φορέσετε asap!

Keywords
Τυχαία Θέματα