Οι celebrities μετά την καραντίνα υιοθετούν και πάλι απίθανα nail looks που πρέπει να δείτε γιατί θα σας εμπνεύσουν!

Οι celebrities έμειναν σπίτι όπως όλοι μας και φρόντιζαν να μοιράζονται με τους θαυμαστές τους λεπτομέρειες από την νέα καθημερινότητά τους. Έβαψαν μαλλιά και νύχια μόνες τους, άπλωσαν όσες μάσκες υπήρχαν στο νεσεσέρ τους, έκαναν αποτρίχωση, ακολουθούσαν συγκεκριμένο πρόγραμμα άσκησης και φυσικά μαγείρευαν.

Κι αφού τα δύσκολα πέρασαν και η καραντίνα έληξε και για εκείνες, επιτέλους βγήκαν από το σπίτι. Ένα από τα πρώτα πράγματα

που έκαναν ήταν το μανικιούρ. Ναι, σωστά καταλάβατε.

Ζήτησαν από την προσωπική τους nail artist να περιποιηθεί τα νύχια τους και κυρίως να δημιουργήσει τα σχέδια που αγαπούν. Όπως καταλαβαίνετε είναι κι εκείνες όπως ακριβώς κι εσείς. Με τις ίδιες ανάγκες και επιθυμίες.

Μπορεί να μην έχουν επίσημες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί αυτό όμως δεν τις πτοεί. Υιοθέτησαν τα πιο εξεζητημένα, ρομαντικά και ιδιαίτερα nail art designs που πρέπει να δείτε. 

Dua Lipa: Επισκέφτηκε την αγαπημένη της nail artist Michelle Humphreys και ζήτησε να ζωγραφίσει στα νύχια της το πιο χαρούμενο και αισιόδοξο σχέδιο ever. Smiley faces που θα την κάνουν να χαμογελά τουλάχιστον μέχρι την επόμενη φορά που θα βρεθεί και πάλι με τη μανικιουρίστ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Michelle Humphrey (@nailsbymh) στις 17 Ιούν, 2020 στις 4:34 πμ PDT

Khloe Kardashian: O nail artist Chaun P. δημιούργησε ένα ματ ροζ gradient look στα πολύ μακριά νύχια της Khloe και είναι στ’ αλήθεια πολύ εντυπωσιακό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chaun P. (@chaunlegend) στις 19 Ιούν, 2020 στις 7:41 μμ PDT

Cardi B: Τα νύχια της επιμελείται ο Chaun P. επίσης ο οποίος χάρισε στην rapper ένα από τα πιο συγκλονιστικά looks που έχουμε δει τελευταία. Δημιούργησε το αποτύπωμα της αγαπημένης της τσάντας στα stiletto tips και οι φήμες για συνεργασία με το συγκεκριμένο brand ήδη οργιάζουν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cardi B (@iamcardib) στις 13 Ιούν, 2020 στις 2:50 μμ PDT

Lucy Hale: Προτίμησε ένα ρομαντικό και minimal nail look που αγαπήσαμε με την πρώτη ματιά. Πάνω στη διάφανη βάση ζωγράφισε μικροσκοπικά λευκά λουλούδια με μια τόσο δα κόκκινη λεπτομέρεια.

Διαβάστε ακόμη:

Τα make up μυστικά των Kardashian-Jenner! Από το baking μέχρι το μολύβι χειλιών (video)

Οι 5 ωραιότερες αποχρώσεις κραγιόν ever -Επιλέξτε εκείνη που θα φορέσετε asap!

Keywords
Τυχαία Θέματα